Naan
V Indii se jako příloha podává buď rýže, anebo indický chléb. Jsou dva základní druhy – naan a čapátí. Naan je oproti čapátí z kynutého těsta, ale jeho příprava je velmi jednoduchá.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Indická
Vegetariánské
Příloha
Ingredience
Složení 5 porcí
- Máslo 100 g
- Voda 100 ml
- Droždí sušené 1 plž
- Cukr krupicový 1 plž
- Mouka hladká 220 g
- Jogurt bílý 2 plž
- Sůl 1 člž
- Olej olivový 1 plž
- Máslo 100 g
- Voda 100 ml
- Droždí sušené 1 plž
- Cukr krupicový 1 plž
- Mouka hladká 220 g
- Jogurt bílý 2 plž
- Sůl 1 člž
- Olej olivový 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.