Mozzarela s mátou a citronovým dresinkem
Ingredience
1 | palice česneku |
½ | lžíce olivového oleje |
500 g | mozzarelly |
1 | svazek čerstvé máty |
2 | lžíce čerstvých oreganových lístků |
1 | lžíce citronové kůry |
120 g | salámu |
čerstvý rustikální chleba k podávání | |
Na citronovomedový dresink: | |
---|---|
2 | lžíce citronové šťávy |
2 | lžíce medu |
2 | lžíce olivového oleje |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
1) Troubu předehřejte na 200 °C, obě půlky česneku zastříkněte olejem a řeznou stranou dolů je pečte 10 minut, aby stroužky změkly. Upečené je dejte stranou.
2) Všechny ingredience na dresink smíchejte v misce.
3) Mozzarellu natrhejte na servírovací talíř, ozdobte ji mátou, oreganem a citronovou kůrou, zalijte dresinkem a podávejte s chlebem, pečeným česnekem a kolečky salámu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY