Mořské ryby na čabajce
Ingredience
2 | lžíce olivového oleje + extra k servírování |
100 g | pikantní čabajky AExc, pokrájené na kolečka |
500 g | brambor, pokrájených na plátky |
2 | lžičky sušeného tymiánu |
6 | lžic suchého bílého vína |
150 ml | zeleninového vývaru |
sůl, pepř | |
2 | vetší hrsti cherry rajčat AQ, přepůlených |
4 | filety z mořských ryb AQ |
40 g | bazalky AQ |
Postup přípravy
Rozpalte velký hrnec s poklicí, dejte do něj olej a kolečka čabajky. Smažte asi dvě minuty, aby se klobása rozvoněla. Přidejte brambory a lžičku sušeného tymiánu. Vmíchejte bílé víno, přiklopte a nechte deset až patnáct minut vařit, aby brambory pěkně změkly. Podle potřeby dolévejte vývar. Promíchejte, aby se vše krásně spojilo, a podle chuti osolte a opepřete. Poté dejte do hrnce i cherry rajčata a polovinu bazalky, navrch položte rybí filety osolené z obou stran, posypejte lžičkou tymiánu, přiklopte a vařte dalších pět minut. Servírujte se zbylou bazalkou, pokapané olivovým olejem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY