×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mořské ryby na čabajce

Další recepty a články

Pašticada
Pašticada
Pašticada
Pašticada
Grilovaná pražma se zeleninou
Grilovaná pražma se...
Grilovaná pražma se zeleninou
Grilovaná pražma se zeleninou
Ořechovník
Ořechovník
Ořechovník
Ořechovník
Ovesná kaše s jablky,...
Ovesná kaše s jablky...
Ovesná kaše s jablky,...
Ovesná kaše s jablky,...

Mořské ryby na čabajce

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje + extra k servírování
100 g pikantní čabajky AExc, pokrájené na kolečka
500 g brambor, pokrájených na plátky
2 lžičky sušeného tymiánu
6 lžic suchého bílého vína
150 ml zeleninového vývaru
sůl, pepř
2 vetší hrsti cherry rajčat AQ, přepůlených
4 filety z mořských ryb AQ
40 g bazalky AQ

Jak na to?

Rozpalte velký hrnec s poklicí, dejte do něj olej a kolečka čabajky. Smažte asi dvě minuty, aby se klobása rozvoněla. Přidejte brambory a lžičku sušeného tymiánu. Vmíchejte bílé víno, přiklopte a nechte deset až patnáct minut vařit, aby brambory pěkně změkly. Podle potřeby dolévejte vývar. Promíchejte, aby se vše krásně spojilo, a podle chuti osolte a opepřete. Poté dejte do hrnce i cherry rajčata a polovinu bazalky, navrch položte rybí filety osolené z obou stran, posypejte lžičkou tymiánu, přiklopte a vařte dalších pět minut. Servírujte se zbylou bazalkou, pokapané olivovým olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mořské ryby na čabajce

Snadné Východoevropská Magazín 9/2010
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje + extra k servírování
100 g pikantní čabajky AExc, pokrájené na kolečka
500 g brambor, pokrájených na plátky
2 lžičky sušeného tymiánu
6 lžic suchého bílého vína
150 ml zeleninového vývaru
sůl, pepř
2 vetší hrsti cherry rajčat AQ, přepůlených
4 filety z mořských ryb AQ
40 g bazalky AQ

Jak na to?

Rozpalte velký hrnec s poklicí, dejte do něj olej a kolečka čabajky. Smažte asi dvě minuty, aby se klobása rozvoněla. Přidejte brambory a lžičku sušeného tymiánu. Vmíchejte bílé víno, přiklopte a nechte deset až patnáct minut vařit, aby brambory pěkně změkly. Podle potřeby dolévejte vývar. Promíchejte, aby se vše krásně spojilo, a podle chuti osolte a opepřete. Poté dejte do hrnce i cherry rajčata a polovinu bazalky, navrch položte rybí filety osolené z obou stran, posypejte lžičkou tymiánu, přiklopte a vařte dalších pět minut. Servírujte se zbylou bazalkou, pokapané olivovým olejem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pašticada
Pašticada
Pašticada
Pašticada
Grilovaná pražma se zeleninou
Grilovaná pražma se zeleninou
Grilovaná pražma se zeleninou
Grilovaná pražma se zeleninou
Ořechovník
Ořechovník
Ořechovník
Ořechovník
Ovesná kaše s jablky,...
Ovesná kaše s jablky,...
Ovesná kaše s jablky,...
Ovesná kaše s jablky,...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat