Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Monster dortíky

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Monster dortíky

Co budete potřebovat

90 g hořké čokolády
2 lžičky mleté kávy
30 g kakaa holandského typu
300 g hladké mouky
½ lžičky sody
½ lžičky soli
200 g cukru krupice
2 vejce
6 lžic slunečnicového oleje
2 lžičky vinného octa
1 lžička vanilkového extraktu
55 g marcipánu na dort
20 g tmavé polevy
250 g másla
350 g moučkového cukru
3 lžíce plnotučného mléka

Jak na to?

1. Čokoládu nasekejte na malé kousky. Připravte kávu. Čokoládu smíchejte s kakaem, přilijte horkou kávu a promíchejte.

2. V míse smíchejte mouku, sodu, sůl a cukr.

3. V další míse spojte vejce, olej, ocet a extrakt. Tekutou směs promíchejte s čokoládovou směsí, až se vše dobře spojí. Poté postupně vmíchejte moučnou směs.

4. Do plechu na cupcaky vložte papírové košíčky a plňte je do ¾. Pečte 24 minut na 180 °C. Nechte vychladnout.

5. Z marcipánu vytvarujte malé ploché kuličky a kápněte na ně malé tečky polevy jako očka. Nechte ztuhnout a připravte krém.

6. Změklé máslo začněte šlehat. Postupně vsypte cukr a nakonec zjemněte mlékem. Vše vyšlehejte na hladký bílý krém.

7. Cupcaky zdobte pomocí cukrářského sáčku krémem a zakončete očky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Monster dortíky

Dezert Snadné Sladká jídla Párty Vegetariánské Magazín 10/2020 Počet porcí: 12
(0)

Co budete potřebovat

90 g hořké čokolády
2 lžičky mleté kávy
30 g kakaa holandského typu
300 g hladké mouky
½ lžičky sody
½ lžičky soli
200 g cukru krupice
2 vejce
6 lžic slunečnicového oleje
2 lžičky vinného octa
1 lžička vanilkového extraktu
55 g marcipánu na dort
20 g tmavé polevy
250 g másla
350 g moučkového cukru
3 lžíce plnotučného mléka

Jak na to?

1. Čokoládu nasekejte na malé kousky. Připravte kávu. Čokoládu smíchejte s kakaem, přilijte horkou kávu a promíchejte.

2. V míse smíchejte mouku, sodu, sůl a cukr.

3. V další míse spojte vejce, olej, ocet a extrakt. Tekutou směs promíchejte s čokoládovou směsí, až se vše dobře spojí. Poté postupně vmíchejte moučnou směs.

4. Do plechu na cupcaky vložte papírové košíčky a plňte je do ¾. Pečte 24 minut na 180 °C. Nechte vychladnout.

5. Z marcipánu vytvarujte malé ploché kuličky a kápněte na ně malé tečky polevy jako očka. Nechte ztuhnout a připravte krém.

6. Změklé máslo začněte šlehat. Postupně vsypte cukr a nakonec zjemněte mlékem. Vše vyšlehejte na hladký bílý krém.

7. Cupcaky zdobte pomocí cukrářského sáčku krémem a zakončete očky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty