
Mléčná čokoládová rýže
Postup přípravy
1. Do hrnce vlijte vodu, vsypte rýži, skořici a přiveďte k varu. Plamen stáhněte na minimum a hrnec přiklopte poklicí. Duste 20 minut, až se všechna tekutina vyvaří.
2. V misce metličkou smíchejte mléko, cukr, kakao, pepř, vanilku a vlijte do předvařené rýže. Zvyšte plamen a za stálého míchání vařte do zhoustnutí asi 10 minut.
3. Povařenou rýži přendejte do mísy a zabalte pod potravinářskou fólii, aby neoschla. Nechte 30 minut odležet.
4. Rozdělte rýži do misek a ozdobte hvězdičkou badyánu.
Pomohl vám recept?
1hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod