Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Mléčná čokoládová rýže

Další recepty a články

Karamelizované palačinky s...
Karamelizované...
Karamelizované palačinky s...
Karamelizované palačinky s...
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s...
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná...
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná omeleta s...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s rozinkami,...

Mléčná čokoládová rýže

Co budete potřebovat

400 ml vody
200 g rýže typu arborio
2 lžičky mleté skořice
300 ml mléka
80 g třtinového cukru
40 g holandského kakaa
½ lžičky kajenského pepře
1 lžička vanilkového extraktu
4 hvězdičky badyánu

Jak na to?

1. Do hrnce vlijte vodu, vsypte rýži, skořici a přiveďte k varu. Plamen stáhněte na minimum a hrnec přiklopte poklicí. Duste 20 minut, až se všechna tekutina vyvaří.

2. V misce metličkou smíchejte mléko, cukr, kakao, pepř, vanilku a vlijte do předvařené rýže. Zvyšte plamen a za stálého míchání vařte do zhoustnutí asi 10 minut.

3. Povařenou rýži přendejte do mísy a zabalte pod potravinářskou fólii, aby neoschla. Nechte 30 minut odležet.

4. Rozdělte rýži do misek a ozdobte hvězdičkou badyánu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mléčná čokoládová rýže

Snídaně Velmi snadné Sladká jídla Pro děti Vegetariánské Magazín 11/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

400 ml vody
200 g rýže typu arborio
2 lžičky mleté skořice
300 ml mléka
80 g třtinového cukru
40 g holandského kakaa
½ lžičky kajenského pepře
1 lžička vanilkového extraktu
4 hvězdičky badyánu

Jak na to?

1. Do hrnce vlijte vodu, vsypte rýži, skořici a přiveďte k varu. Plamen stáhněte na minimum a hrnec přiklopte poklicí. Duste 20 minut, až se všechna tekutina vyvaří.

2. V misce metličkou smíchejte mléko, cukr, kakao, pepř, vanilku a vlijte do předvařené rýže. Zvyšte plamen a za stálého míchání vařte do zhoustnutí asi 10 minut.

3. Povařenou rýži přendejte do mísy a zabalte pod potravinářskou fólii, aby neoschla. Nechte 30 minut odležet.

4. Rozdělte rýži do misek a ozdobte hvězdičkou badyánu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Karamelizované palačinky s...
Karamelizované palačinky s...
Karamelizované palačinky s...
Karamelizované palačinky s...
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná omeleta s...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s rozinkami,...

Inspirujte se podobnými recepty