Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Minicheesecaky s čokoládou 

Inspirujte se podobnými recepty

Tofu „rybí“ prsty v...
Tofu „rybí“ prsty v...
Tofu „rybí“ prsty v...
Tofu „rybí“ prsty v...
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Perníkové krabičky s...
Perníkové krabičky s...
Perníkové krabičky s...
Perníkové krabičky s...
Skořicové hvězdičky
Skořicové hvězdičky
Skořicové hvězdičky
Skořicové hvězdičky

Minicheesecaky s čokoládou 

Co budete potřebovat

60 g másla
130 g tmavých jemných sušenek
100 ml zakysané smetany
250 g smetanového sýra
40 g cukru krupice
2 vejce
1⁄2 citronu
sůl
1⁄2 lžičky vanilkového aroma
1 granátové jablko
150 g hořké čokolády (60 %)

Jak na to?

1. Předehřejte troubu na 160 °C. Plech vyložte pečicím papírem. Rozložte na něj kulaté formičky o průměru 7 cm vymazané máslem a vyložené pečicím papírem.
2. Sušenky nadrťte a promíchejte s rozpuštěným máslem. Vzniklou směs rovnoměrně upěchujte do formiček.
3. Vyšlehejte dohladka zakysanou smetanu a smetanový sýr. Postupně zapracujte cukr, vejce, citronovou kůru, špetku soli a vanilku. Rozlijte do formiček.
4. Pečte 50 minut a nechte vychladnout.
5. Z granátového jablka vydlabejte pomocí lžíce semínka. V kastrůlku ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a rozlijte na cheesecaky. Posypte semínky a nechte zatuhnout v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Minicheesecaky s čokoládou 

Dezert Velmi snadné Moučníky a koláče Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 6
(0)
Minicheesecaky lze upéct i ve větších papírových košíčcích na cupcaky, pokud doma nemáte tvořítka.

Co budete potřebovat

60 g másla
130 g tmavých jemných sušenek
100 ml zakysané smetany
250 g smetanového sýra
40 g cukru krupice
2 vejce
1⁄2 citronu
sůl
1⁄2 lžičky vanilkového aroma
1 granátové jablko
150 g hořké čokolády (60 %)

Jak na to?

1. Předehřejte troubu na 160 °C. Plech vyložte pečicím papírem. Rozložte na něj kulaté formičky o průměru 7 cm vymazané máslem a vyložené pečicím papírem.
2. Sušenky nadrťte a promíchejte s rozpuštěným máslem. Vzniklou směs rovnoměrně upěchujte do formiček.
3. Vyšlehejte dohladka zakysanou smetanu a smetanový sýr. Postupně zapracujte cukr, vejce, citronovou kůru, špetku soli a vanilku. Rozlijte do formiček.
4. Pečte 50 minut a nechte vychladnout.
5. Z granátového jablka vydlabejte pomocí lžíce semínka. V kastrůlku ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a rozlijte na cheesecaky. Posypte semínky a nechte zatuhnout v lednici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Tofu „rybí“ prsty v...
Tofu „rybí“ prsty v...
Tofu „rybí“ prsty v...
Tofu „rybí“ prsty v...
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Perníkové krabičky s...
Perníkové krabičky s...
Perníkové krabičky s...
Perníkové krabičky s...
Skořicové hvězdičky
Skořicové hvězdičky
Skořicové hvězdičky
Skořicové hvězdičky

Inspirujte se podobnými recepty