Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Minicheesecaky s čokoládou 

Inspirujte se podobnými recepty

Domácí medová granola s...
Domácí medová...
Domácí medová granola s...
Domácí medová granola s...
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s...
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s ostrými...
Vepřové řízky s tymiánem a...
Vepřové řízky s...
Vepřové řízky s tymiánem a...
Vepřové řízky s tymiánem a...
Čekankové lodičky s hruškou,...
Čekankové lodičky s...
Čekankové lodičky s hruškou,...
Čekankové lodičky s hruškou,...

Minicheesecaky s čokoládou 

Co budete potřebovat

60 g másla
130 g tmavých jemných sušenek
100 ml zakysané smetany
250 g smetanového sýra
40 g cukru krupice
2 vejce
1⁄2 citronu
sůl
1⁄2 lžičky vanilkového aroma
1 granátové jablko
150 g hořké čokolády (60 %)

Jak na to?

1. Předehřejte troubu na 160 °C. Plech vyložte pečicím papírem. Rozložte na něj kulaté formičky o průměru 7 cm vymazané máslem a vyložené pečicím papírem.
2. Sušenky nadrťte a promíchejte s rozpuštěným máslem. Vzniklou směs rovnoměrně upěchujte do formiček.
3. Vyšlehejte dohladka zakysanou smetanu a smetanový sýr. Postupně zapracujte cukr, vejce, citronovou kůru, špetku soli a vanilku. Rozlijte do formiček.
4. Pečte 50 minut a nechte vychladnout.
5. Z granátového jablka vydlabejte pomocí lžíce semínka. V kastrůlku ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a rozlijte na cheesecaky. Posypte semínky a nechte zatuhnout v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Minicheesecaky s čokoládou 

Dezert Velmi snadné Moučníky a koláče Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 6
(0)
Minicheesecaky lze upéct i ve větších papírových košíčcích na cupcaky, pokud doma nemáte tvořítka.

Co budete potřebovat

60 g másla
130 g tmavých jemných sušenek
100 ml zakysané smetany
250 g smetanového sýra
40 g cukru krupice
2 vejce
1⁄2 citronu
sůl
1⁄2 lžičky vanilkového aroma
1 granátové jablko
150 g hořké čokolády (60 %)

Jak na to?

1. Předehřejte troubu na 160 °C. Plech vyložte pečicím papírem. Rozložte na něj kulaté formičky o průměru 7 cm vymazané máslem a vyložené pečicím papírem.
2. Sušenky nadrťte a promíchejte s rozpuštěným máslem. Vzniklou směs rovnoměrně upěchujte do formiček.
3. Vyšlehejte dohladka zakysanou smetanu a smetanový sýr. Postupně zapracujte cukr, vejce, citronovou kůru, špetku soli a vanilku. Rozlijte do formiček.
4. Pečte 50 minut a nechte vychladnout.
5. Z granátového jablka vydlabejte pomocí lžíce semínka. V kastrůlku ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a rozlijte na cheesecaky. Posypte semínky a nechte zatuhnout v lednici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Domácí medová granola s...
Domácí medová...
Domácí medová granola s...
Domácí medová granola s...
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s...
Celerová polévka s ostrými...
Celerová polévka s ostrými...
Vepřové řízky s tymiánem a...
Vepřové řízky s...
Vepřové řízky s tymiánem a...
Vepřové řízky s tymiánem a...
Čekankové lodičky s hruškou,...
Čekankové lodičky s...
Čekankové lodičky s hruškou,...
Čekankové lodičky s hruškou,...

Inspirujte se podobnými recepty