1
Do jednorázové misky z alobalu nastrouhejte 250 g čedaru a goudy a rozdělte je ke stranám misky. Gril rozpalte na mírný žár.
2
Nakrájejte 200 g klobásky na kousky a přidejte je jako další hromádku do misky. Omyjte 100 g rajčat a zbavte je tekuté vnitřní části. Dužinu nakrájejte na kostičky a přidejte do misky. Prolisujte 2 oloupané stroužky česneku. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno. Slijte 100 g papriček jalapeño. Zbytek ingrediencí přidejte do misky.
3
Misku dejte rozpékat nad slabý žár na gril. Podlijte 100 ml mléka, opatrně vše zamíchejte dohromady a dále opékejte 10 minut v zavřeném grilu na požadovanou konzistenci.
4
Sýrovou salsu ihned servírujte ještě horkou z grilu na stůl. Podávejte s tortillovými chipsy, k tacos nebo k hranolkům z čerstvé zeleniny. Salsa pro opravdové milovníky sýrů!
1
Do jednorázové misky z alobalu nastrouhejte 250 g čedaru a goudy a rozdělte je ke stranám misky. Gril rozpalte na mírný žár.
2
Nakrájejte 200 g klobásky na kousky a přidejte je jako další hromádku do misky. Omyjte 100 g rajčat a zbavte je tekuté vnitřní části. Dužinu nakrájejte na kostičky a přidejte do misky. Prolisujte 2 oloupané stroužky česneku. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno. Slijte 100 g papriček jalapeño. Zbytek ingrediencí přidejte do misky.
3
Misku dejte rozpékat nad slabý žár na gril. Podlijte 100 ml mléka, opatrně vše zamíchejte dohromady a dále opékejte 10 minut v zavřeném grilu na požadovanou konzistenci.
4
Sýrovou salsu ihned servírujte ještě horkou z grilu na stůl. Podávejte s tortillovými chipsy, k tacos nebo k hranolkům z čerstvé zeleniny. Salsa pro opravdové milovníky sýrů!