Mexická horká čokoláda
Ingredience
120 g | kvalitního kakaa |
60 g | cukru |
1 | lžička mleté skořice |
špetka kajenského pepře | |
880 ml | plnotučného mléka |
1 | lžička vanilkového extraktu |
svitky skořice na ozdobu |
Postup přípravy
V misce smíchejte kakao, cukr, skořici a pepř. V rendlíku přiveďte k varu mléko s vanilkovým extraktem, pak ztlumte plamen a nechte zvolna vařit 6–8 minut. Za stálého míchání pomalu vsypte obsah misky a míchejte ještě 2 minuty. Je-li čokoláda příliš hustá, zřeďte ji trochou horké vody. Místo lžičky dejte do hrnečků svitky skořice a ihned podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY