
Mexická horká čokoláda
Postup přípravy
V misce smíchejte kakao, cukr, skořici a pepř. V rendlíku přiveďte k varu mléko s vanilkovým extraktem, pak ztlumte plamen a nechte zvolna vařit 6–8 minut. Za stálého míchání pomalu vsypte obsah misky a míchejte ještě 2 minuty. Je-li čokoláda příliš hustá, zřeďte ji trochou horké vody. Místo lžičky dejte do hrnečků svitky skořice a ihned podávejte.
Pomohl vám recept?
2hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod