1
Sýr nakrájejte na kostky o hraně 2–3 centimetry. Naložte je do směsi z oleje, octa, sirupu, pepře a najemno nakrájené hrsti máty a nechte uležet v lednici ideálně přes noc.
2
Dužinu melounu nakrájejte na kostky stejně velké jako kostky sýra a dejte vychladit.
3
Na jehlice nebo špejle o délce cca 15 cm střídavě napichujte sýr, lístek máty a meloun. Opepřete a podávejte.
1
Sýr nakrájejte na kostky o hraně 2–3 centimetry. Naložte je do směsi z oleje, octa, sirupu, pepře a najemno nakrájené hrsti máty a nechte uležet v lednici ideálně přes noc.
2
Dužinu melounu nakrájejte na kostky stejně velké jako kostky sýra a dejte vychladit.
3
Na jehlice nebo špejle o délce cca 15 cm střídavě napichujte sýr, lístek máty a meloun. Opepřete a podávejte.