×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Masové hovězí kuličky s bramborovou kaší s pestem

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety,...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech

Masové hovězí kuličky s bramborovou kaší s pestem

Tip do kuchyně

 

K masovým koulím si můžete připravit domácí rajčatovou omáčku. Recept najdete zde.

Co budete potřebovat

400 g mletého hovězího AQ
malý svazek bazalky, lístky otrhané a hrubě nasekané + pár celých na ozdobu
1 lžíce worcesterské omáčky AQ
1 lžička grilovacího koření ABio + sůl
slunečnicový olej na smažení
350 g omáčky na těstoviny s česnekem AQ
1 kg brambor AQ, oloupaných a nakrájených
250 ml ohřátého mléka
2 lžíce másla
2 lžíce bazalkového pesta

Jak na to?

1) Hovězí maso smíchejte s polovinou lístku bazalky, worcesterskou omáčkou a grilovacím kořením, osolte, a pak z něj vytvarujte šestnáct kuliček.

2) Rozpalte grilovací pánev, přilijte olej, a pak na něm z obou stran dohněda osmahnete masové koule.

3) Přidejte omáčku a zbylou bazalku a nechte 10 minut prohrát.

4) Mezitím uvařte brambory v osolené vroucí vodě doměkka.

5) Sceďte je, přendejte do robotu, přidejte máslo a mléko a umíchejte dohladka.

6) Přidejte pesto, promíchejte a podávejte s masovými koulemi a omáčkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Masové hovězí kuličky s bramborovou kaší s pestem

Hlavní chod Snadné Italská Vaření Magazín 6/2010
Průměrné hodnocení 4 (1)

Tip do kuchyně

 

K masovým koulím si můžete připravit domácí rajčatovou omáčku. Recept najdete zde.

Co budete potřebovat

400 g mletého hovězího AQ
malý svazek bazalky, lístky otrhané a hrubě nasekané + pár celých na ozdobu
1 lžíce worcesterské omáčky AQ
1 lžička grilovacího koření ABio + sůl
slunečnicový olej na smažení
350 g omáčky na těstoviny s česnekem AQ
1 kg brambor AQ, oloupaných a nakrájených
250 ml ohřátého mléka
2 lžíce másla
2 lžíce bazalkového pesta

Jak na to?

1) Hovězí maso smíchejte s polovinou lístku bazalky, worcesterskou omáčkou a grilovacím kořením, osolte, a pak z něj vytvarujte šestnáct kuliček.

2) Rozpalte grilovací pánev, přilijte olej, a pak na něm z obou stran dohněda osmahnete masové koule.

3) Přidejte omáčku a zbylou bazalku a nechte 10 minut prohrát.

4) Mezitím uvařte brambory v osolené vroucí vodě doměkka.

5) Sceďte je, přendejte do robotu, přidejte máslo a mléko a umíchejte dohladka.

6) Přidejte pesto, promíchejte a podávejte s masovými koulemi a omáčkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech

Inspirujte se podobnými recepty