Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Masové koule s kuskusem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Masové koule s kuskusem

Co budete potřebovat

60 ml olivového oleje + 1 lžíce navíc na opékání
1 balení masových koulí chlazených AQ
300 g kuskusu
180 ml rajčatové passaty ES
1 citron ABio
1 stroužek česneku
sůl
½ červené cibule, nasekaná
250 g cherry rajčat AQ
2 hrsti lístků hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Lžíci oleje rozpalte v pánvi a čtyři minuty na něm opékejte masové koule. Otáčejte je, aby zhnědly ze všech stran rovnoměrně. Nakonec je na deset minut přesuňte do trouby, aby se dopekly.
2. Mezitím nasypte kuskus do mísy, zalijte 300 ml vroucí vody, přiklopte a nechte pět minut stát, aby nasákl veškerou tekutinu. Passatu promíchejte se 60 ml olivového oleje, šťávou z citronu a prolisovaným česnekem. Podle chuti osolte a odložte.
3. Do kuskusu vmíchejte cibuli, rajčata, jemně nastrouhanou kůru z citronu a hladkolistou petrželku. Ochucený kuskus rozdělte na talíře, navrch dejte masové koule a přelijte rajčatovým dresinkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Masové koule s kuskusem

Hlavní chod Velmi snadné Orientální Kuskus , Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 1/2012
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

60 ml olivového oleje + 1 lžíce navíc na opékání
1 balení masových koulí chlazených AQ
300 g kuskusu
180 ml rajčatové passaty ES
1 citron ABio
1 stroužek česneku
sůl
½ červené cibule, nasekaná
250 g cherry rajčat AQ
2 hrsti lístků hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Lžíci oleje rozpalte v pánvi a čtyři minuty na něm opékejte masové koule. Otáčejte je, aby zhnědly ze všech stran rovnoměrně. Nakonec je na deset minut přesuňte do trouby, aby se dopekly.
2. Mezitím nasypte kuskus do mísy, zalijte 300 ml vroucí vody, přiklopte a nechte pět minut stát, aby nasákl veškerou tekutinu. Passatu promíchejte se 60 ml olivového oleje, šťávou z citronu a prolisovaným česnekem. Podle chuti osolte a odložte.
3. Do kuskusu vmíchejte cibuli, rajčata, jemně nastrouhanou kůru z citronu a hladkolistou petrželku. Ochucený kuskus rozdělte na talíře, navrch dejte masové koule a přelijte rajčatovým dresinkem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty