×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Masové koule s kuskusem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Masové koule s kuskusem

Co budete potřebovat

60 ml olivového oleje + 1 lžíce navíc na opékání
1 balení masových koulí chlazených AQ
300 g kuskusu
180 ml rajčatové passaty ES
1 citron ABio
1 stroužek česneku
sůl
½ červené cibule, nasekaná
250 g cherry rajčat AQ
2 hrsti lístků hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Lžíci oleje rozpalte v pánvi a čtyři minuty na něm opékejte masové koule. Otáčejte je, aby zhnědly ze všech stran rovnoměrně. Nakonec je na deset minut přesuňte do trouby, aby se dopekly.
2. Mezitím nasypte kuskus do mísy, zalijte 300 ml vroucí vody, přiklopte a nechte pět minut stát, aby nasákl veškerou tekutinu. Passatu promíchejte se 60 ml olivového oleje, šťávou z citronu a prolisovaným česnekem. Podle chuti osolte a odložte.
3. Do kuskusu vmíchejte cibuli, rajčata, jemně nastrouhanou kůru z citronu a hladkolistou petrželku. Ochucený kuskus rozdělte na talíře, navrch dejte masové koule a přelijte rajčatovým dresinkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Masové koule s kuskusem

Hlavní chod Velmi snadné Orientální Kuskus , Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 1/2012
Průměrné hodnocení 4 (6)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

60 ml olivového oleje + 1 lžíce navíc na opékání
1 balení masových koulí chlazených AQ
300 g kuskusu
180 ml rajčatové passaty ES
1 citron ABio
1 stroužek česneku
sůl
½ červené cibule, nasekaná
250 g cherry rajčat AQ
2 hrsti lístků hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C. Lžíci oleje rozpalte v pánvi a čtyři minuty na něm opékejte masové koule. Otáčejte je, aby zhnědly ze všech stran rovnoměrně. Nakonec je na deset minut přesuňte do trouby, aby se dopekly.
2. Mezitím nasypte kuskus do mísy, zalijte 300 ml vroucí vody, přiklopte a nechte pět minut stát, aby nasákl veškerou tekutinu. Passatu promíchejte se 60 ml olivového oleje, šťávou z citronu a prolisovaným česnekem. Podle chuti osolte a odložte.
3. Do kuskusu vmíchejte cibuli, rajčata, jemně nastrouhanou kůru z citronu a hladkolistou petrželku. Ochucený kuskus rozdělte na talíře, navrch dejte masové koule a přelijte rajčatovým dresinkem.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019