Mangovo–jogurtový pudink
Ingredience
3 | hodně zralá manga |
1 | lžička mletého kardamomu |
4 | lžičky krupicového cukru |
120 ml | smetany ke šlehání |
350 g | bílého řeckého jogurtu |
šťáva z 1 citronu | |
sekané pistácie na ozdobu |
Postup přípravy
Manga oloupejte a okrájejte dužinu od pecek. V mixéru zpracujte manga, kardamom, cukr a smetanu tak, aby směs připomínala hustší těsto. Za stálého chodu mixéru přidávejte jogurt, pak citronovou šťávu. Rozdělte do misek a nechte alespoň 2 hodiny chladit, aby byl dezert pevný jako pudink. Ozdobte pistáciemi.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY