Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Malinový trifle

Další recepty a články

Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější...
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Palačinkový dort
Palačinkový dort
Palačinkový dort
Palačinkový dort
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Londýnské řezy
Londýnské řezy
Londýnské řezy
Londýnské řezy

Malinový trifle

Co budete potřebovat

100 g krupicového cukru + 2 lžíce navíc
60 ml čerstvě vymačkané citronové šťávy
1–1,5 kg malin (mohou být mražené)
1⁄2 –1 sklenička malinového džemu
500 ml smetany ke šlehání
1–2 sáčky dětských piškotu ES
čerstvé maliny na ozdobu

Jak na to?

1. V malém rendlíku smíchejte 100 g cukru, 60 ml vody a citronovou šťávu a přiveďte k varu. Míchejte, aby se cukr rozpustil, a vařte jednu až dvě minuty. Nechte zchladnout.
2. V míse rozmačkejte čerstvé či mražené maliny s džemem (přidávejte jej podle chuti). Smetanu ušlehejte se dvěma lžícemi cukru dotuha.
3. Třetinu piškotů dejte na dno větší skleněné mísy, pokapejte je třetinou svařené citronové šťávy, navrch dejte třetinu rozmačkaných malin a na ně šlehačku. Pokračujte ve vrstvení do spotřebování všech ingrediencí tak, abyste končili šlehačkou.
4. Dejte přes noc chladit. Podávejte ozdobené čerstvými malinami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Malinový trifle

Dezert Velmi snadné Anglická Magazín 3/2012
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

100 g krupicového cukru + 2 lžíce navíc
60 ml čerstvě vymačkané citronové šťávy
1–1,5 kg malin (mohou být mražené)
1⁄2 –1 sklenička malinového džemu
500 ml smetany ke šlehání
1–2 sáčky dětských piškotu ES
čerstvé maliny na ozdobu

Jak na to?

1. V malém rendlíku smíchejte 100 g cukru, 60 ml vody a citronovou šťávu a přiveďte k varu. Míchejte, aby se cukr rozpustil, a vařte jednu až dvě minuty. Nechte zchladnout.
2. V míse rozmačkejte čerstvé či mražené maliny s džemem (přidávejte jej podle chuti). Smetanu ušlehejte se dvěma lžícemi cukru dotuha.
3. Třetinu piškotů dejte na dno větší skleněné mísy, pokapejte je třetinou svařené citronové šťávy, navrch dejte třetinu rozmačkaných malin a na ně šlehačku. Pokračujte ve vrstvení do spotřebování všech ingrediencí tak, abyste končili šlehačkou.
4. Dejte přes noc chladit. Podávejte ozdobené čerstvými malinami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Palačinkový dort
Palačinkový dort
Palačinkový dort
Palačinkový dort
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Londýnské řezy
Londýnské řezy
Londýnské řezy
Londýnské řezy

Inspirujte se podobnými recepty