Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Malinovoborůvkový nepečený koláč

Malinovoborůvkový nepečený koláč

Ingredience

2 sáčky vanilkového pudinku
1 l mléka
5–6 lžic krupicového cukru
400 ml smetany ke šlehání
4 lžíce moučkového cukru
600 g grahamových sušenek
250 g borůvek
500 g malin
NA OZDOBU
hrst borůvek a malin
pár grahamových sušenek, rozdrcených
moučkový cukr
200 ml smetana ke šlehání

Postup přípravy

Pudink připravte podle návodu na obalu a nechte ho trochu vychladnout. Smetanu s cukrem ušlehejte dotuha a polovinu vmíchejte do pudinku. Na plech (28×24 cm) naneste tenkou vrstvu pudinkového krému, na něj rozložte sušenky. Přidejte polovinu zbylého pudinkového krému a polovinu borůvek a malin. Zakryjte opět vrstvou sušenek, druhou polovinou krému a ovoce a zakončete sušenkami. Navrch rozetřete zbylou šlehačku, rozdělte ovoce, posypte rozdrcenými sušenkami a dejte alespoň na 4 hodiny nebo přes noc chladit do lednice. Před podáváním posypte moučkovým cukrem.

Pomohl vám recept?
11hodnocení4

Další videorecepty