×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Malinovoborůvkový nepečený koláč

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Malinovoborůvkový nepečený koláč

Co budete potřebovat

2 sáčky vanilkového pudinku
1 l mléka
5–6 lžic krupicového cukru
400 ml smetany ke šlehání
4 lžíce moučkového cukru
600 g grahamových sušenek
250 g borůvek
500 g malin
NA OZDOBU
hrst borůvek a malin
pár grahamových sušenek, rozdrcených
moučkový cukr
200 ml smetana ke šlehání

Jak na to?

Pudink připravte podle návodu na obalu a nechte ho trochu vychladnout. Smetanu s cukrem ušlehejte dotuha a polovinu vmíchejte do pudinku. Na plech (28×24 cm) naneste tenkou vrstvu pudinkového krému, na něj rozložte sušenky. Přidejte polovinu zbylého pudinkového krému a polovinu borůvek a malin. Zakryjte opět vrstvou sušenek, druhou polovinou krému a ovoce a zakončete sušenkami. Navrch rozetřete zbylou šlehačku, rozdělte ovoce, posypte rozdrcenými sušenkami a dejte alespoň na 4 hodiny nebo přes noc chladit do lednice. Před podáváním posypte moučkovým cukrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Malinovoborůvkový nepečený koláč

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Magazín 7-8/2016 Počet porcí: 8-10
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

2 sáčky vanilkového pudinku
1 l mléka
5–6 lžic krupicového cukru
400 ml smetany ke šlehání
4 lžíce moučkového cukru
600 g grahamových sušenek
250 g borůvek
500 g malin
NA OZDOBU
hrst borůvek a malin
pár grahamových sušenek, rozdrcených
moučkový cukr
200 ml smetana ke šlehání

Jak na to?

Pudink připravte podle návodu na obalu a nechte ho trochu vychladnout. Smetanu s cukrem ušlehejte dotuha a polovinu vmíchejte do pudinku. Na plech (28×24 cm) naneste tenkou vrstvu pudinkového krému, na něj rozložte sušenky. Přidejte polovinu zbylého pudinkového krému a polovinu borůvek a malin. Zakryjte opět vrstvou sušenek, druhou polovinou krému a ovoce a zakončete sušenkami. Navrch rozetřete zbylou šlehačku, rozdělte ovoce, posypte rozdrcenými sušenkami a dejte alespoň na 4 hodiny nebo přes noc chladit do lednice. Před podáváním posypte moučkovým cukrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty