Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Malé štrúdly

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Malé štrúdly

Co budete potřebovat

2 větší jablka
šťáva z ½ citronu
hrst vlašských ořechů, jemně mletých
1 sáček skořicového cukru
275 g listového těsta, rozváleného
3 lžíce strouhanky
1 vejce, rozšlehané, na potření

Jak na to?

Jablka oloupejte, nastrouhejte do mísy nahrubo, pokapejte citronovou šťávou, aby nezhnědla, a vymačkejte z nich přebytečnou šťávu.
Ořechy smíchejte se skořicovým cukrem a jablky v míse.
Předehřejte troubu na 170°C.
Plát těsta rozkrojte 6 obdélníků. Každý obdélník posypte trochou strouhanky, na ni dejte šestinu jablečné směsi – centimetr okrajů nechte volný. Srolujte je, konce přehněte a záviny potřete prošlehaným vejcem. Dejte do trouby a pečte 15–20 minut, až jsou štrúdly zlatavé.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Malé štrúdly

Snadné Pečení Magazín 3/2015
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

2 větší jablka
šťáva z ½ citronu
hrst vlašských ořechů, jemně mletých
1 sáček skořicového cukru
275 g listového těsta, rozváleného
3 lžíce strouhanky
1 vejce, rozšlehané, na potření

Jak na to?

Jablka oloupejte, nastrouhejte do mísy nahrubo, pokapejte citronovou šťávou, aby nezhnědla, a vymačkejte z nich přebytečnou šťávu.
Ořechy smíchejte se skořicovým cukrem a jablky v míse.
Předehřejte troubu na 170°C.
Plát těsta rozkrojte 6 obdélníků. Každý obdélník posypte trochou strouhanky, na ni dejte šestinu jablečné směsi – centimetr okrajů nechte volný. Srolujte je, konce přehněte a záviny potřete prošlehaným vejcem. Dejte do trouby a pečte 15–20 minut, až jsou štrúdly zlatavé.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty