×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Makrela s hořčicí, petrželí a slaninou

Co budete potřebovat

4 menší, očištěné makrely
sůl
4 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžíce medu
2 lžíce sekané listové petržele
1 lžička citronové šťávy
8 plátků anglické slaniny

Jak na to?

Očištěné makrely lehce osolte, smíchejte hořčici, med, petržel a citronovou šťávu a směsí naplňte ryby uvnitř a potřete je i na povrchu. Opatrně obalte každou rybu dvěma plátky slaniny a převažte provázkem. Grilujte po obou stranách pět až sedm minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Makrela s hořčicí, petrželí a slaninou

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Bez laktózy Grilujeme s magazínem 04/2017 Magazín 4/2017 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 menší, očištěné makrely
sůl
4 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžíce medu
2 lžíce sekané listové petržele
1 lžička citronové šťávy
8 plátků anglické slaniny

Jak na to?

Očištěné makrely lehce osolte, smíchejte hořčici, med, petržel a citronovou šťávu a směsí naplňte ryby uvnitř a potřete je i na povrchu. Opatrně obalte každou rybu dvěma plátky slaniny a převažte provázkem. Grilujte po obou stranách pět až sedm minut.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
MARINADY