Makrela s hořčicí, petrželí a slaninou
Ingredience
4 | menší, očištěné makrely |
sůl | |
4 | lžíce hrubozrnné hořčice |
1 | lžíce medu |
2 | lžíce sekané listové petržele |
1 | lžička citronové šťávy |
8 | plátků anglické slaniny |
Postup přípravy
Očištěné makrely lehce osolte, smíchejte hořčici, med, petržel a citronovou šťávu a směsí naplňte ryby uvnitř a potřete je i na povrchu. Opatrně obalte každou rybu dvěma plátky slaniny a převažte provázkem. Grilujte po obou stranách pět až sedm minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY