Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

200 g čerstvého lososa bez kůže
2 kaki
2 jarní cibulky
8 ředkviček
4 lžíce olivového oleje
1 limetka
4 lžíce sójové omáčky
2 lžičky černého sezamu
1 hrst čerstvého koriandru
sůl
pepř
1/4 bílé bagety

Postup přípravy

1. Lososa, oloupané kaki a omyté ředkvičky pokrájejte na drobné kostičky, jarní cibulky na kolečka a koriandr nasekejte nadrobno.
2. Vše vsypte do mísy, přelijte olejem, šťávou z limetky, sójovou omáčkou a jemně promíchejte.
3. Hotový tataráček posypte černým sezamem, ozdobte ředkvičkou nakrájenou na tenké plátky a snítkou koriandru. Osolte a opepřete dle chuti. Servírujte s opečenými plátky bagety.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty