Lososový tatarák s ovocem bohů
Ingredience
200 g | čerstvého lososa bez kůže |
2 | kaki |
2 | jarní cibulky |
8 | ředkviček |
4 | lžíce olivového oleje |
1 | limetka |
4 | lžíce sójové omáčky |
2 | lžičky černého sezamu |
1 | hrst čerstvého koriandru |
sůl | |
pepř | |
1/4 | bílé bagety |
Postup přípravy
1. Lososa, oloupané kaki a omyté ředkvičky pokrájejte na drobné kostičky, jarní cibulky na kolečka a koriandr nasekejte nadrobno.
2. Vše vsypte do mísy, přelijte olejem, šťávou z limetky, sójovou omáčkou a jemně promíchejte.
3. Hotový tataráček posypte černým sezamem, ozdobte ředkvičkou nakrájenou na tenké plátky a snítkou koriandru. Osolte a opepřete dle chuti. Servírujte s opečenými plátky bagety.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY