×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Lososový špíz s koprovým dipem

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Lososový špíz s koprovým dipem

Co budete potřebovat

600 g filetu z lososa
1 velká bageta
20 plátků pancetty AExc
8 větviček rozmarýnu
olivový olej
sůl a pepř
200 g zakysané smetany
1 hrst kopru

Jak na to?

Z lososa stáhněte kůži, odkrojte tenčí maso z břicha ryby a maso pokrájejte na stejnoměrné kostky asi 3×3 cm.
Z bagety okrájejte kůrku a střídku natrhejte na kousky o velikosti sousta. Každý kousek zabalte do plátky pancetty.
Z větviček rozmarýnu otrhejte většinu lístků. Na rozmarýnové snítky pak napichujte střídavě kousky lososa a bagetu v pancettě. Špízy potřete olivovým olejem a grilujte ze všech stran na mírnějším žáru. Hotové špízy dochuťte solí a pepřem.
Podávejte s dipem umíchaným ze zakysané smetany, půl lžíce olivového oleje, hrsti nasekaného kopru, soli a čerstvě mletého pepře.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lososový špíz s koprovým dipem

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Magazín 5/2017 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

600 g filetu z lososa
1 velká bageta
20 plátků pancetty AExc
8 větviček rozmarýnu
olivový olej
sůl a pepř
200 g zakysané smetany
1 hrst kopru

Jak na to?

Z lososa stáhněte kůži, odkrojte tenčí maso z břicha ryby a maso pokrájejte na stejnoměrné kostky asi 3×3 cm.
Z bagety okrájejte kůrku a střídku natrhejte na kousky o velikosti sousta. Každý kousek zabalte do plátky pancetty.
Z větviček rozmarýnu otrhejte většinu lístků. Na rozmarýnové snítky pak napichujte střídavě kousky lososa a bagetu v pancettě. Špízy potřete olivovým olejem a grilujte ze všech stran na mírnějším žáru. Hotové špízy dochuťte solí a pepřem.
Podávejte s dipem umíchaným ze zakysané smetany, půl lžíce olivového oleje, hrsti nasekaného kopru, soli a čerstvě mletého pepře.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat