×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Lososový špíz s koprovým dipem

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s...
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na...
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu

Lososový špíz s koprovým dipem

Co budete potřebovat

600 g filetu z lososa
1 velká bageta
20 plátků pancetty AExc
8 větviček rozmarýnu
olivový olej
sůl a pepř
200 g zakysané smetany
1 hrst kopru

Jak na to?

Z lososa stáhněte kůži, odkrojte tenčí maso z břicha ryby a maso pokrájejte na stejnoměrné kostky asi 3×3 cm.
Z bagety okrájejte kůrku a střídku natrhejte na kousky o velikosti sousta. Každý kousek zabalte do plátky pancetty.
Z větviček rozmarýnu otrhejte většinu lístků. Na rozmarýnové snítky pak napichujte střídavě kousky lososa a bagetu v pancettě. Špízy potřete olivovým olejem a grilujte ze všech stran na mírnějším žáru. Hotové špízy dochuťte solí a pepřem.
Podávejte s dipem umíchaným ze zakysané smetany, půl lžíce olivového oleje, hrsti nasekaného kopru, soli a čerstvě mletého pepře.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lososový špíz s koprovým dipem

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Rozmarýn Magazín 5/2017 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

600 g filetu z lososa
1 velká bageta
20 plátků pancetty AExc
8 větviček rozmarýnu
olivový olej
sůl a pepř
200 g zakysané smetany
1 hrst kopru

Jak na to?

Z lososa stáhněte kůži, odkrojte tenčí maso z břicha ryby a maso pokrájejte na stejnoměrné kostky asi 3×3 cm.
Z bagety okrájejte kůrku a střídku natrhejte na kousky o velikosti sousta. Každý kousek zabalte do plátky pancetty.
Z větviček rozmarýnu otrhejte většinu lístků. Na rozmarýnové snítky pak napichujte střídavě kousky lososa a bagetu v pancettě. Špízy potřete olivovým olejem a grilujte ze všech stran na mírnějším žáru. Hotové špízy dochuťte solí a pepřem.
Podávejte s dipem umíchaným ze zakysané smetany, půl lžíce olivového oleje, hrsti nasekaného kopru, soli a čerstvě mletého pepře.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu

Inspirujte se podobnými recepty