1
Rýži uvařte dle návodu na obalu a dejte stranou.
2
Mezitím v misce metličkou smíchejte 30 ml sójové omáčky, 30 ml octa a 2 lžíce medu. Lososa vložte do zapékací mísy, přelijte připravenou marinádou a nechte 10 minut marinovat. Pak jej vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte 12 minut.
3
V malé misce smíchejte zbývající sójovou omáčku, ocet a med a přidejte wasabi a šťávu z 1⁄2 pomeranče. Do větší mísy přendejte omytou rukolu a uvařenou rýži. Oloupané mango nakrájené na kostičky a pomeranč nakrájený na měsíčky přisypte k rukole, zalijte dresinkem a promíchejte.
4
Podávejte naservírované s kousky upečeného lososa.
1
Rýži uvařte dle návodu na obalu a dejte stranou.
2
Mezitím v misce metličkou smíchejte 30 ml sójové omáčky, 30 ml octa a 2 lžíce medu. Lososa vložte do zapékací mísy, přelijte připravenou marinádou a nechte 10 minut marinovat. Pak jej vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte 12 minut.
3
V malé misce smíchejte zbývající sójovou omáčku, ocet a med a přidejte wasabi a šťávu z 1⁄2 pomeranče. Do větší mísy přendejte omytou rukolu a uvařenou rýži. Oloupané mango nakrájené na kostičky a pomeranč nakrájený na měsíčky přisypte k rukole, zalijte dresinkem a promíchejte.
4
Podávejte naservírované s kousky upečeného lososa.