×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Lososová terina v srnčím hřbetu

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki...
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové...
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Lososová terina v srnčím hřbetu

Co budete potřebovat

500 g čerstvého lososa
200 g uzeného lososa
1 hrst nasekaného kopru
2 hrsti baby špenátu
1 lžička mletého fenyklu
3 vejce
200 ml zakysané smetany
sůl
pepř
1/2 citronu

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C horní a spodní ohřev.
2. Oba lososy rozkrájejte na větší kousky. V míse je zlehka promíchejte spolu s nasekaným koprem a špenátem, fenyklem, vejci, smetanou, solí a pepřem.
3. Směs přelijte do formy o velikosti 30 cm x 10,5 cm srnčí hřbet a přendejte na pekáč. Do pekáče přilijte na 2 cm vroucí vodu a vložte do trouby. Pečte 50 minut.
4. Po vychladnutí dejte do lednice alespoň na 2 hodiny odležet.
5. Podávejte s plátky citronu, posypané koprem.
6. Uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lososová terina v srnčím hřbetu

Předkrm Snadné Chuťovky Párty Magazín 11/2019 Počet porcí: 6
(0)

Co budete potřebovat

500 g čerstvého lososa
200 g uzeného lososa
1 hrst nasekaného kopru
2 hrsti baby špenátu
1 lžička mletého fenyklu
3 vejce
200 ml zakysané smetany
sůl
pepř
1/2 citronu

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C horní a spodní ohřev.
2. Oba lososy rozkrájejte na větší kousky. V míse je zlehka promíchejte spolu s nasekaným koprem a špenátem, fenyklem, vejci, smetanou, solí a pepřem.
3. Směs přelijte do formy o velikosti 30 cm x 10,5 cm srnčí hřbet a přendejte na pekáč. Do pekáče přilijte na 2 cm vroucí vodu a vložte do trouby. Pečte 50 minut.
4. Po vychladnutí dejte do lednice alespoň na 2 hodiny odležet.
5. Podávejte s plátky citronu, posypané koprem.
6. Uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Inspirujte se podobnými recepty