
Lososová terina v srnčím hřbetu
Postup přípravy
1. Troubu předehřejte na 180 °C horní a spodní ohřev.
2. Oba lososy rozkrájejte na větší kousky. V míse je zlehka promíchejte spolu s nasekaným koprem a špenátem, fenyklem, vejci, smetanou, solí a pepřem.
3. Směs přelijte do formy o velikosti 30 cm x 10,5 cm srnčí hřbet a přendejte na pekáč. Do pekáče přilijte na 2 cm vroucí vodu a vložte do trouby. Pečte 50 minut.
4. Po vychladnutí dejte do lednice alespoň na 2 hodiny odležet.
5. Podávejte s plátky citronu, posypané koprem.
6. Uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Pomohl vám recept?
1hodnocení1
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod