Lososová terina v srnčím hřbetu
Ingredience
500 g | čerstvého lososa |
200 g | uzeného lososa |
1 | hrst nasekaného kopru |
2 | hrsti baby špenátu |
1 | lžička mletého fenyklu |
3 | vejce |
200 ml | zakysané smetany |
sůl | |
pepř | |
1/2 | citronu |
Postup přípravy
1. Troubu předehřejte na 180 °C horní a spodní ohřev.
2. Oba lososy rozkrájejte na větší kousky. V míse je zlehka promíchejte spolu s nasekaným koprem a špenátem, fenyklem, vejci, smetanou, solí a pepřem.
3. Směs přelijte do formy o velikosti 30 cm x 10,5 cm srnčí hřbet a přendejte na pekáč. Do pekáče přilijte na 2 cm vroucí vodu a vložte do trouby. Pečte 50 minut.
4. Po vychladnutí dejte do lednice alespoň na 2 hodiny odležet.
5. Podávejte s plátky citronu, posypané koprem.
6. Uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY