Losos s bylinkovou krustou
Ingredience
400 g | čerstvého lososa |
½ | citronu, šťáva |
Sůl, pepř | |
4 | plátky bílého toastového chleba |
Hrst hladkolisté petrželky | |
½ | hrsti lístků rozmarýnu |
½ | hrsti lístků tymiánu |
½ | hrsti lístků bazalky |
100 g | parmazánu |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180 °C. Plech vyložte pečicím papírem. Rybu zakápněte citronem, lehce osolte, opepřete a vložte na plech. Pečte zakryté 10 minut. Do mixéru nalámejte toastový chléb, vložte bylinky a sýr. Nahrubo rozmixujte. Rybu odkryjte, posypejte toastovou směsí a pečte dalších 10 minut. Podávejte s bílým vínem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY