Další recepty a články
Londýnské řezy
Co budete potřebovat
Jak na to?
Z mouky, másla, moučkového cukru, vajec, vanilkového cukru a kypřicího prášku vypracujte pevné těsto, které rozdělte na tři díly a rozválejte na máslem vymazané plechy. Potřete rybízovým džemem a navrch rozdělte hmotu z ušlehaných bílků, krupicového cukru a vlašských ořechů a poprašte moučkovým cukrem. Pečte při 180 °C 15–20 minut a ještě zatepla nakrájejte na kostičky.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Londýnské řezy
Co budete potřebovat
Jak na to?
Z mouky, másla, moučkového cukru, vajec, vanilkového cukru a kypřicího prášku vypracujte pevné těsto, které rozdělte na tři díly a rozválejte na máslem vymazané plechy. Potřete rybízovým džemem a navrch rozdělte hmotu z ušlehaných bílků, krupicového cukru a vlašských ořechů a poprašte moučkovým cukrem. Pečte při 180 °C 15–20 minut a ještě zatepla nakrájejte na kostičky.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio