Londýnské řezy
Ingredience
600 g | hladké mouky |
400 g | másla |
200 g | moučkového cukru |
2 | vejce |
2 | sáčky vanilkového cukru |
1 | sáček kypřicího prášku |
rybízový džem | |
8 | bílků |
300 g | krupicového cukru |
300 g | mletých vlašských ořechů |
moučkový cukr |
Postup přípravy
Z mouky, másla, moučkového cukru, vajec, vanilkového cukru a kypřicího prášku vypracujte pevné těsto, které rozdělte na tři díly a rozválejte na máslem vymazané plechy. Potřete rybízovým džemem a navrch rozdělte hmotu z ušlehaných bílků, krupicového cukru a vlašských ořechů a poprašte moučkovým cukrem. Pečte při 180 °C 15–20 minut a ještě zatepla nakrájejte na kostičky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY