Lívance s ovesnými vločkami, smetanou a javorovým sirupem
Ingredience
½ kg | bílého jogurtu |
120 g | hladké špaldové mouky |
110 g | ovesných vloček |
1 | lžička kypřicího prášku |
3 | lžičky cukru |
2 | vejce |
špetka soli | |
2 | lžičky rozpuštěného másla + na opékání |
zakysaná smetana a javorový sirup |
Postup přípravy
Recept na tradiční lívance jistě znáte. Co takhle si ho trochu vylepšit ovesnými vločkami?
1) Smíchejte jogurt s moukou, vločkami, kypřicím práškem, cukrem, vejci, solí a máslem.
2) Těsto nechte 20 minut stát, bude husté a pomalu stékat ze lžíce.
3) V lívanečníku vytřeném máslem opékejte lívance dozlatova.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY