Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Lívance s ovesnými vločkami, smetanou a javorovým sirupem

Další recepty a články

Karamelizované palačinky s...
Karamelizované...
Karamelizované palačinky s...
Karamelizované palačinky s...
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s...
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná...
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná omeleta s...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s rozinkami,...

Lívance s ovesnými vločkami, smetanou a javorovým sirupem

Tip do kuchyně

 

Lívance můžete opéct i na pánvi. Podávejte je se zakysanou smetanou a javorovým sirupem.

Co budete potřebovat

½ kg bílého jogurtu
120 g hladké špaldové mouky
110 g ovesných vloček
1 lžička kypřicího prášku
3 lžičky cukru
2 vejce
špetka soli
2 lžičky rozpuštěného másla + na opékání
zakysaná smetana a javorový sirup

Jak na to?

Recept na tradiční lívance jistě znáte. Co takhle si ho trochu vylepšit ovesnými vločkami?

1) Smíchejte jogurt s moukou, vločkami, kypřicím práškem, cukrem, vejci, solí a máslem.

2) Těsto nechte 20 minut stát, bude husté a pomalu stékat ze lžíce.

3) V lívanečníku vytřeném máslem opékejte lívance dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lívance s ovesnými vločkami, smetanou a javorovým sirupem

Snídaně Snadné Americká Sladká jídla Smažení Magazín 1/2015
Průměrné hodnocení 4 (52)

Tip do kuchyně

 

Lívance můžete opéct i na pánvi. Podávejte je se zakysanou smetanou a javorovým sirupem.

Co budete potřebovat

½ kg bílého jogurtu
120 g hladké špaldové mouky
110 g ovesných vloček
1 lžička kypřicího prášku
3 lžičky cukru
2 vejce
špetka soli
2 lžičky rozpuštěného másla + na opékání
zakysaná smetana a javorový sirup

Jak na to?

Recept na tradiční lívance jistě znáte. Co takhle si ho trochu vylepšit ovesnými vločkami?

1) Smíchejte jogurt s moukou, vločkami, kypřicím práškem, cukrem, vejci, solí a máslem.

2) Těsto nechte 20 minut stát, bude husté a pomalu stékat ze lžíce.

3) V lívanečníku vytřeném máslem opékejte lívance dozlatova.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Karamelizované palačinky s...
Karamelizované palačinky s...
Karamelizované palačinky s...
Karamelizované palačinky s...
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly
Bramborové lokše s povidly
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná omeleta s...
Sladká vaječná omeleta s...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s rozinkami,...
Ovesná kaše s rozinkami,...

Inspirujte se podobnými recepty