×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Listové těsto naslano s houbami, šunkou, sýrem a vejcem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Listové těsto naslano s houbami, šunkou, sýrem a vejcem

Co budete potřebovat

30 g másla
8 žampionů, nakrájených na plátky
500 g listového těsta
6 plátků šunky nakrájených na proužky
100 g čedaru, nastrouhaného
16 cherry rajčátek, rozpůlených
6 vajec
sůl
pepř
čerstvá petrželka na ozdobu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. V pánvi rozehřejte na středním plameni máslo, vhoďte nakrájené žampiony a pár minut je opékejte. Mezitím rozdělte těsto na 6 stejně velkých dílů a prstem vytlačte okraje. Přesuňte je na 2 plechy vyložené pečicím papírem. Pečte je 10–12 minut. Vyndejte z trouby a lžící zlehka „promáčkněte“ střední část dovnitř. Na díly rozdělte šunku, houby a sýr. Navrch rozklepněte vejce a přidejte cherry rajčátka. Osolte, opepřete, vraťte do trouby a pečte ještě 10 minut, nebo až vejce budou mít konzistenci, kterou si přejete.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Listové těsto naslano s houbami, šunkou, sýrem a vejcem

Svačina Snadné Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 4/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (7)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

30 g másla
8 žampionů, nakrájených na plátky
500 g listového těsta
6 plátků šunky nakrájených na proužky
100 g čedaru, nastrouhaného
16 cherry rajčátek, rozpůlených
6 vajec
sůl
pepř
čerstvá petrželka na ozdobu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. V pánvi rozehřejte na středním plameni máslo, vhoďte nakrájené žampiony a pár minut je opékejte. Mezitím rozdělte těsto na 6 stejně velkých dílů a prstem vytlačte okraje. Přesuňte je na 2 plechy vyložené pečicím papírem. Pečte je 10–12 minut. Vyndejte z trouby a lžící zlehka „promáčkněte“ střední část dovnitř. Na díly rozdělte šunku, houby a sýr. Navrch rozklepněte vejce a přidejte cherry rajčátka. Osolte, opepřete, vraťte do trouby a pečte ještě 10 minut, nebo až vejce budou mít konzistenci, kterou si přejete.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019