Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Linecké s rybízovkou

Inspirujte se podobnými recepty

Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Nedělní staročeské vánočky
Nedělní staročeské...
Nedělní staročeské vánočky
Nedělní staročeské vánočky
Koka sušenky
Koka sušenky
Koka sušenky
Koka sušenky
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké

Linecké s rybízovkou

Co budete potřebovat

500 g hladké mouky
320 g másla
180 g moučkového cukru
3 vejce
1 citron
100 g rybízové marmelády
16 g vanilkového cukru

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C.
2. Smíchejte mouku, máslo pokojové teploty, 160 g moučkového cukru, 3 žloutky a lžičku citronové šťávy. Zpracujte do hladkého a pružného těsta. Těsto zabalte do potravinové fólie a nechte alespoň 2 hodiny odležet.
3. Odpočinuté těsto vyválejte na moukou poprášené ploše na plát silný 3 mm a vykrajujte tvary, které odložte na plech vyložený pečicím papírem. V polovině tvarů vykrojte i střed. Pečte 7–8 minut dozlatova.
4. Vychladlé linecké slepte rybízovou marmeládou a nechte zaschnout. Poté obalujte ve zbylém moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým cukrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Linecké s rybízovkou

Dezert Velmi snadné Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 30 kusů
(0)
Těsto vyválejte přes kousek pevné krajky, vzor se vám krásně otiskne na cukroví.

Co budete potřebovat

500 g hladké mouky
320 g másla
180 g moučkového cukru
3 vejce
1 citron
100 g rybízové marmelády
16 g vanilkového cukru

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C.
2. Smíchejte mouku, máslo pokojové teploty, 160 g moučkového cukru, 3 žloutky a lžičku citronové šťávy. Zpracujte do hladkého a pružného těsta. Těsto zabalte do potravinové fólie a nechte alespoň 2 hodiny odležet.
3. Odpočinuté těsto vyválejte na moukou poprášené ploše na plát silný 3 mm a vykrajujte tvary, které odložte na plech vyložený pečicím papírem. V polovině tvarů vykrojte i střed. Pečte 7–8 minut dozlatova.
4. Vychladlé linecké slepte rybízovou marmeládou a nechte zaschnout. Poté obalujte ve zbylém moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým cukrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Slavnostní hrachovka
Nedělní staročeské vánočky
Nedělní staročeské...
Nedělní staročeské vánočky
Nedělní staročeské vánočky
Koka sušenky
Koka sušenky
Koka sušenky
Koka sušenky
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké

Inspirujte se podobnými recepty