Od 25. 2. je vstup do prodejen možný pouze s ústy a nosem zakrytými respirátorem FFP2,
nanorouškou nebo dvěmi chirurgickými rouškami.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Linecké s rybízovkou

Inspirujte se podobnými recepty

Kapr z kýty s bramborovými...
Kapr z kýty s...
Kapr z kýty s bramborovými...
Kapr z kýty s bramborovými...
Perníková vločka pro bílé...
Perníková vločka pro...
Perníková vločka pro bílé...
Perníková vločka pro bílé...
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Nakládaný hermelín s bylinkami...
Nakládaný hermelín s...
Nakládaný hermelín s bylinkami...
Nakládaný hermelín s bylinkami...

Linecké s rybízovkou

Co budete potřebovat

500 g hladké mouky
320 g másla
180 g moučkového cukru
3 vejce
1 citron
100 g rybízové marmelády
16 g vanilkového cukru

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C.
2. Smíchejte mouku, máslo pokojové teploty, 160 g moučkového cukru, 3 žloutky a lžičku citronové šťávy. Zpracujte do hladkého a pružného těsta. Těsto zabalte do potravinové fólie a nechte alespoň 2 hodiny odležet.
3. Odpočinuté těsto vyválejte na moukou poprášené ploše na plát silný 3 mm a vykrajujte tvary, které odložte na plech vyložený pečicím papírem. V polovině tvarů vykrojte i střed. Pečte 7–8 minut dozlatova.
4. Vychladlé linecké slepte rybízovou marmeládou a nechte zaschnout. Poté obalujte ve zbylém moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým cukrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Linecké s rybízovkou

Dezert Velmi snadné Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 12/2019 Počet porcí: 30 kusů
(0)
Těsto vyválejte přes kousek pevné krajky, vzor se vám krásně otiskne na cukroví.

Co budete potřebovat

500 g hladké mouky
320 g másla
180 g moučkového cukru
3 vejce
1 citron
100 g rybízové marmelády
16 g vanilkového cukru

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 180 °C.
2. Smíchejte mouku, máslo pokojové teploty, 160 g moučkového cukru, 3 žloutky a lžičku citronové šťávy. Zpracujte do hladkého a pružného těsta. Těsto zabalte do potravinové fólie a nechte alespoň 2 hodiny odležet.
3. Odpočinuté těsto vyválejte na moukou poprášené ploše na plát silný 3 mm a vykrajujte tvary, které odložte na plech vyložený pečicím papírem. V polovině tvarů vykrojte i střed. Pečte 7–8 minut dozlatova.
4. Vychladlé linecké slepte rybízovou marmeládou a nechte zaschnout. Poté obalujte ve zbylém moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým cukrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Kapr z kýty s bramborovými...
Kapr z kýty s...
Kapr z kýty s bramborovými...
Kapr z kýty s bramborovými...
Perníková vločka pro bílé...
Perníková vločka pro...
Perníková vločka pro bílé...
Perníková vločka pro bílé...
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Nakládaný hermelín s bylinkami...
Nakládaný hermelín s...
Nakládaný hermelín s bylinkami...
Nakládaný hermelín s bylinkami...

Inspirujte se podobnými recepty