Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Linecké hvězdy s rybízovou marmeládou

Inspirujte se podobnými recepty

Kapří polévka ctí tradice
Kapří polévka ctí...
Kapří polévka ctí tradice
Kapří polévka ctí tradice
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s...
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s brusinkami
Vepřové řízky s tymiánem a...
Vepřové řízky s...
Vepřové řízky s tymiánem a...
Vepřové řízky s tymiánem a...

Linecké hvězdy s rybízovou marmeládou

Co budete potřebovat

50 g hladké mouky
1 linecké těsto Albert s vanilkovou příchutí
50 g moučkového cukru
200 g rybízové marmelády

Jak na to?

1. Na pomoučeném vále vyválejte těsto na 3 mm silnou placku. Vykrajovátkem vykrojte hvězdy o velikosti 6 cm. Vykrojte stejný počet plných hvězd a vykrojených horních půlek.
2. Spodní hvězdy opatrně přendejte na plech opatřený pečicím papírem. Na druhý plech vyložený pečicím papírem opatrně přendejte vykrojené hvězdy.
3. Plné hvězdy pečte v troubě předehřáté na 180 °C 9 minut. Vykrojené horní půlky pečte na stejnou teplotu pouze 6 minut.
4. Vyndejte upečené cukroví a nechte zcela vychladnout na mřížce. Horní vykrojené poloviny posypte moučkovým cukrem.
5. Rybízovou marmeládu v misce prošlehejte vidličkou a přendejte do cukrářského pytlíku. Na každou spodní půlku vytlačte marmeládu o velikosti půlky vlašského ořechu.
6. Cukroví opatrně slepte a nechte přes noc zaschnout, až pak je uložte do papírové krabice.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Linecké hvězdy s rybízovou marmeládou

Dezert Velmi snadné Cukroví Vánoce Počet porcí: 30 kusů
(0)

Co budete potřebovat

50 g hladké mouky
1 linecké těsto Albert s vanilkovou příchutí
50 g moučkového cukru
200 g rybízové marmelády

Jak na to?

1. Na pomoučeném vále vyválejte těsto na 3 mm silnou placku. Vykrajovátkem vykrojte hvězdy o velikosti 6 cm. Vykrojte stejný počet plných hvězd a vykrojených horních půlek.
2. Spodní hvězdy opatrně přendejte na plech opatřený pečicím papírem. Na druhý plech vyložený pečicím papírem opatrně přendejte vykrojené hvězdy.
3. Plné hvězdy pečte v troubě předehřáté na 180 °C 9 minut. Vykrojené horní půlky pečte na stejnou teplotu pouze 6 minut.
4. Vyndejte upečené cukroví a nechte zcela vychladnout na mřížce. Horní vykrojené poloviny posypte moučkovým cukrem.
5. Rybízovou marmeládu v misce prošlehejte vidličkou a přendejte do cukrářského pytlíku. Na každou spodní půlku vytlačte marmeládu o velikosti půlky vlašského ořechu.
6. Cukroví opatrně slepte a nechte přes noc zaschnout, až pak je uložte do papírové krabice.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Kapří polévka ctí tradice
Kapří polévka ctí...
Kapří polévka ctí tradice
Kapří polévka ctí tradice
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s...
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s brusinkami
Vepřové řízky s tymiánem a...
Vepřové řízky s...
Vepřové řízky s tymiánem a...
Vepřové řízky s tymiánem a...

Inspirujte se podobnými recepty