×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Limetková zmrzlina s omáčkou z pečených třešní

Další recepty a články

Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Pošírované nashi se zmrzlinou
Pošírované nashi se...
Pošírované nashi se zmrzlinou
Pošírované nashi se zmrzlinou

Limetková zmrzlina s omáčkou z pečených třešní

Co budete potřebovat

120 g moučkového cukru
350 ml smetany ke šlehání
80 ml limetkové šťávy
strouhaná kůra ze dvou limetek
500 g třešní
3 lžíce hnědého cukru

Jak na to?

Smíchejte cukr se smetanou a nechte rozpustit. Pak přidejte šťávu a kůru z limetky, kterou nezapomeňte před strouháním pořádně vydrhnout. Směs nalijte do zmrzlinovače nebo dejte zamrazit do běžného mrazáku – viz tip na straně 20.
Třešně posypte hnědým cukrem, zabalte do alobalového balíčku a pečte 15 minut na grilu. Vyklopte do cedníku s velkými oky a propasírujte, abyste se zbavili pecek. Poté podávejte s limetkovou zmrzlinou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Limetková zmrzlina s omáčkou z pečených třešní

Dezert Velmi snadné Zmrzlina Párty Bezlepkové Vegetariánské Magazín 7-8/2018 (Letní speciál)
(0)
Svěží limetková zmrzlina vám pomůže vypořádat se s letním vedrem ve velkém stylu. Je jednoduchá na přípravu, takže vám zbude dost času zpracovat třešně na skvělou ovocnou polevu.

Co budete potřebovat

120 g moučkového cukru
350 ml smetany ke šlehání
80 ml limetkové šťávy
strouhaná kůra ze dvou limetek
500 g třešní
3 lžíce hnědého cukru

Jak na to?

Smíchejte cukr se smetanou a nechte rozpustit. Pak přidejte šťávu a kůru z limetky, kterou nezapomeňte před strouháním pořádně vydrhnout. Směs nalijte do zmrzlinovače nebo dejte zamrazit do běžného mrazáku – viz tip na straně 20.
Třešně posypte hnědým cukrem, zabalte do alobalového balíčku a pečte 15 minut na grilu. Vyklopte do cedníku s velkými oky a propasírujte, abyste se zbavili pecek. Poté podávejte s limetkovou zmrzlinou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Pošírované nashi se zmrzlinou
Pošírované nashi se zmrzlinou
Pošírované nashi se zmrzlinou
Pošírované nashi se zmrzlinou

Inspirujte se podobnými recepty