×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Limetková zmrzlina s omáčkou z pečených třešní

Další recepty a články

Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Pošírované nashi se zmrzlinou
Pošírované nashi se...
Pošírované nashi se zmrzlinou
Pošírované nashi se zmrzlinou

Limetková zmrzlina s omáčkou z pečených třešní

Co budete potřebovat

120 g moučkového cukru
350 ml smetany ke šlehání
80 ml limetkové šťávy
strouhaná kůra ze dvou limetek
500 g třešní
3 lžíce hnědého cukru

Jak na to?

Smíchejte cukr se smetanou a nechte rozpustit. Pak přidejte šťávu a kůru z limetky, kterou nezapomeňte před strouháním pořádně vydrhnout. Směs nalijte do zmrzlinovače nebo dejte zamrazit do běžného mrazáku – viz tip na straně 20.
Třešně posypte hnědým cukrem, zabalte do alobalového balíčku a pečte 15 minut na grilu. Vyklopte do cedníku s velkými oky a propasírujte, abyste se zbavili pecek. Poté podávejte s limetkovou zmrzlinou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Limetková zmrzlina s omáčkou z pečených třešní

Dezert Velmi snadné Zmrzlina Párty Bezlepkové Vegetariánské Magazín 7-8/2018 (Letní speciál) Počet porcí: 4-8
(0)
Svěží limetková zmrzlina vám pomůže vypořádat se s letním vedrem ve velkém stylu. Je jednoduchá na přípravu, takže vám zbude dost času zpracovat třešně na skvělou ovocnou polevu.

Co budete potřebovat

120 g moučkového cukru
350 ml smetany ke šlehání
80 ml limetkové šťávy
strouhaná kůra ze dvou limetek
500 g třešní
3 lžíce hnědého cukru

Jak na to?

Smíchejte cukr se smetanou a nechte rozpustit. Pak přidejte šťávu a kůru z limetky, kterou nezapomeňte před strouháním pořádně vydrhnout. Směs nalijte do zmrzlinovače nebo dejte zamrazit do běžného mrazáku – viz tip na straně 20.
Třešně posypte hnědým cukrem, zabalte do alobalového balíčku a pečte 15 minut na grilu. Vyklopte do cedníku s velkými oky a propasírujte, abyste se zbavili pecek. Poté podávejte s limetkovou zmrzlinou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Pošírované nashi se zmrzlinou
Pošírované nashi se zmrzlinou
Pošírované nashi se zmrzlinou
Pošírované nashi se zmrzlinou

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat