×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Lilkový burger

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Lilkový burger

Co budete potřebovat

1 lilek
1 cuketa
3 rajčata ( velká keříková )
1 červená cibule
1 mozzarella
1 hrst bazalky
Bazalkový olej:
100 ml olivového oleje
1 hrst bazalky
1 stroužek česneku
sůl

Jak na to?

Rozpalte gril.
Lilek, cuketu, rajčata a cibuli nakrájejte na kolečka o tloušťce přibližně 0,5 cm.
Všechny ingredience potřebné na bazalkový olej dejte do stolního mixéru a rozmixujte dohladka.
Nakrájenou zeleninu potřete bazalkovým olejem a pozvolna ogrilujte z obou stran.
Hotovou zeleninu stáhněte z grilu a znovu potřete zbylým olejem. Začněte na sebe vrstvit grilovanou zeleninu. Nejdřív plátkek lilku, pak cukety, rajčete, plátek mozzarelly, cibule, lístky bazalky, znovu cuketu a nakonec plátek lilku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lilkový burger

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Videorecept
Průměrné hodnocení 5 (5)

Co budete potřebovat

1 lilek
1 cuketa
3 rajčata ( velká keříková )
1 červená cibule
1 mozzarella
1 hrst bazalky
Bazalkový olej:
100 ml olivového oleje
1 hrst bazalky
1 stroužek česneku
sůl

Jak na to?

Rozpalte gril.
Lilek, cuketu, rajčata a cibuli nakrájejte na kolečka o tloušťce přibližně 0,5 cm.
Všechny ingredience potřebné na bazalkový olej dejte do stolního mixéru a rozmixujte dohladka.
Nakrájenou zeleninu potřete bazalkovým olejem a pozvolna ogrilujte z obou stran.
Hotovou zeleninu stáhněte z grilu a znovu potřete zbylým olejem. Začněte na sebe vrstvit grilovanou zeleninu. Nejdřív plátkek lilku, pak cukety, rajčete, plátek mozzarelly, cibule, lístky bazalky, znovu cuketu a nakonec plátek lilku.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat