Lahodná buchta papoušek
Buchta papoušek získala svůj exotický název podle strakaté barvy, kterou tento výtečný dezert má díky kombinaci různých příchutí pudinku.

Snadné
16-30 minut
0/5
Dezert
Ingredience
Složení 24 porcí
- Rostlinný tuk na pečení 250 g
- Vejce 5 ks
- Cukr krupicový 300 g
- Mouka polohrubá 300 g
- Smetana ke šlehání 1 ks
- Kypřící prášek 1 ks
- Cukr vanilkový 1 ks
- Pudink 3 ks
- Rostlinný tuk na pečení 250 g
- Vejce 5 ks
- Cukr krupicový 300 g
- Mouka polohrubá 300 g
- Smetana ke šlehání 1 ks
- Kypřící prášek 1 ks
- Cukr vanilkový 1 ks
- Pudink 3 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.