Kuskus s kuřetem
Ingredience
1 | kostka kuřecího bujonu |
200 g | celozrnného kuskusu |
200 g | mraženého hrášku |
400 g | pečeného nebo grilovaného kuřete, klidně i z předešlého dne |
2 | velká rajčata |
pořádná hrst hladkolisté petrželky, nasekané + na ozdobu | |
2 | lžíce olivového oleje |
1 | lžíce šťávy z citronu |
sůl, pepř |
Postup přípravy
Bujonovou kostku zalijte 400 ml vroucí vody a nechte rozpustit. Kuskus přesypte do žáruvzdorné mísy, přidejte mražený hrášek a zalijte horkým kuřecím vývarem, přiklopte talířem a nechte kuskus pět až osm minut vstřebávat tekutinu. Kuřecí maso natrhejte nebo nakrájejte na kousky velikosti sousta. Polovinu přimíchejte do kuskusu, přidejte nakrájená rajčata, petrželku a nakonec vmíchejte olivový olej a citronovou šťávu. Podle chuti osolte a opepřete. Rozdělte na čtyři talíře, přidejte zbylé maso, zakapejte olivovým olejem a podávejte ozdobené petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY