Kuřecí stehna pečená na zelí
Ingredience
2 kg | červeného sterilovaného zelí |
2–3 | velké cibule, nasekané najemno |
6 | kuřecích stehen |
3 | stroužky česneku, utřené nožem |
sůl, pepř | |
sladká mletá paprika | |
kmín | |
černé pivo na podlévání |
Postup přípravy
1. Okapané zelí promíchejte s cibulí nasekanou najemno a rozprostřete na dno pekáče. Kuřecí stehna dobře omyjte, osušte a ze všech stran důklad ně potřete rozmělněným česnekem, osolte a okořeňte pepřem, paprikou a větším množstvím celého nebo drceného kmínu. Pak maso položte do pekáčku na zelí a přiklopte.
2. Pečte jednu hodinu při 180 °C, odkryjte a půl až tři čtvrtě hodiny dopečte, aby se na mase vytvořila kůrčička. V průběhu celého pečení polévejte černým pivem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY