Kuřecí špízy na bulguru
Ingredience
100 g | bulguru ABio |
sůl, pepř | |
1 | lžička mletého koriandru |
2 | kuřecí prsa AQ, nakrájená na kostky velikosti sousta |
2 | kukuřičné klasy AQ |
1 | červená cibule, nakrájená na tenká půlkolečka |
6 | cherry rajčátek AQ, přepůlených |
1 | hrst čerstvé bazalky, nasekané |
1 | lžíce bílého vinného octa |
1 | lžíce slunečnicového oleje |
Postup přípravy
1.Bulgur nasypte do mísy, přelijte vroucí vodou, přikryjte potravinářskou fólií a nechte patnáct minut stát, aby změkl. Půl lžičky soli smíchejte s koriandrem a pepřem a směs vetřete do kuřecího masa a napíchejte ho na špejle.
2.Kukuřici povařte deset minut ve vroucí vodě a pak zrna odřízněte od tuhé části klasu. Promíchejte bulgur, přidejte kukuřici, cibuli a rajčata a podle chuti osolte a opepřete. V malé misce smíchejte bazalkové lístky, ocet a olej. Špízy opečte tři až čtyři minuty pod horkým grilem. Servírujte s bulgurem, pokapané bazalkovým dresinkem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY