×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí špíz s bramborem a rajčatovou salsou

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Kuřecí špíz s bramborem a rajčatovou salsou

Tip do kuchyně

 

Další inspiraci naleznete v našem článku Pod pokličkou italské kuchyně.

Co budete potřebovat

800 g brambor AQ
sůl
500 g kuřecích stehenních řízků AQ
80 ml olivového oleje
250 g cherry rajčat AQ
50 g kaparu v soli
55 g černých oliv
1 stroužek česneku AQ
hrst hladkolisté petrželky
60 ml červeného vinného octa

Jak na to?

1) Brambory oloupejte, nakrájejte a dejte do studené osolené vody. Přiveďte k varu a vařte 15 až 20 minut doměkka.

2) Mezitím kuřecí maso nakrájejte na kousky a napíchejte na jehlice nebo špejle, osolte, opepřete a potřete olivovým olejem. Z obou stran ogrilujte nebo opečte na pánvi zhruba 5 minut doměkka.

3) Cherry rajčata pokrájejte a v míse smíchejte s kapary, olivami, česnekem, petrželkou a octem. Dle chuti osolte a opepřete.

4) Brambory sceďte a rozdělte na talíře. Navrch dejte maso a přelijte rajčatovo-olivovou salsou. Ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí špíz s bramborem a rajčatovou salsou

Hlavní chod Velmi snadné Italská Něco lehkého Grilování Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 5/2012
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Další inspiraci naleznete v našem článku Pod pokličkou italské kuchyně.

Co budete potřebovat

800 g brambor AQ
sůl
500 g kuřecích stehenních řízků AQ
80 ml olivového oleje
250 g cherry rajčat AQ
50 g kaparu v soli
55 g černých oliv
1 stroužek česneku AQ
hrst hladkolisté petrželky
60 ml červeného vinného octa

Jak na to?

1) Brambory oloupejte, nakrájejte a dejte do studené osolené vody. Přiveďte k varu a vařte 15 až 20 minut doměkka.

2) Mezitím kuřecí maso nakrájejte na kousky a napíchejte na jehlice nebo špejle, osolte, opepřete a potřete olivovým olejem. Z obou stran ogrilujte nebo opečte na pánvi zhruba 5 minut doměkka.

3) Cherry rajčata pokrájejte a v míse smíchejte s kapary, olivami, česnekem, petrželkou a octem. Dle chuti osolte a opepřete.

4) Brambory sceďte a rozdělte na talíře. Navrch dejte maso a přelijte rajčatovo-olivovou salsou. Ihned podávejte.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.