Kuřecí satay s quinoa salátem
Ingredience
kuřecí řízky mix, nakrájené na proužky | |
100 g | quinoa – bílá |
Marináda: | |
---|---|
100 ml | rostlinného oleje |
2 | lžíce třtinového cukru |
1 | lžíce chilli omáčky |
2 | stroužky česneku, rozmělněné |
1 | lžička mletého koriandru |
1 | lžička mletého zázvoru |
2 | lžičky kurkumy |
2 | lžičky soli, pepř |
3 | rajčata, bez jadérek, na kostičky |
1 | okurka, na kostičky |
2 | stonky řapíkatého celeru, najemno |
1 | limeta – šťáva |
2 | lžíce olivového oleje |
čerstvý koriandr | |
chilli papričky, na kolečka | |
snítka pažitky, najemno | |
bílé víno – Jean Claude Mas |
Postup přípravy
Maso naložte do marinády, kterou připravíte promícháním všech daných surovin. Quinou uvařte v osolené vodě dle návodu. Nechte vychladnout. Maso napichujte vlnovitě na špejle a v pánvi opečte ze všech stran. Quinou promíchejte se zeleninou, limetovou šťávou, solí, pepřem a olejem. Podávejte s hotovými špízy, posypané koriandrem, chilli a pažitkou, v doprovodu bílého vína.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY