×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí salát s avokádem a sýrem feta na bagetce

Další recepty a články

Celerová polévka s tymiánem
Celerová polévka s...
Celerová polévka s tymiánem
Celerová polévka s tymiánem
Celerový salát se sýrem
Celerový salát se...
Celerový salát se sýrem
Celerový salát se sýrem
Celerová kaše
Celerová kaše
Celerová kaše
Celerová kaše
Celerové lívance s kaší
Celerové lívance s...
Celerové lívance s kaší
Celerové lívance s kaší

Kuřecí salát s avokádem a sýrem feta na bagetce

Tip do kuchyně

 

Podávejte na opečených plátcích ciabatty, ozdobené vejcem a sýrem feta.

Co budete potřebovat

2 kuřecí prsa
2 řepíky celeru
1 velká šalotka
1 avokádo
sůl
pepř
4 plátky ciabatty
vejce
sýr fetta
Na avokádový dresink:
2 avokáda
240 ml podmáslí
1 jarní cibulka
svazek hladkolisté petrželky
2 hrsti čerstvé máty
3 lžíce šťávy
sůl
pepř

Jak na to?

Pořádáte několikachodové menu? Zkuste si jako předkrm připravit lehký kuřecí salát s avokádem a feta sýrem podávaný na opečené bagetce.

Nejprve připravte dresink:
1) V robotu dohladka rozmixujte dužinu z obou avokád, podmáslí, jarní cibulku, petrželku, mátu, citronovou šťávu a 125 ml studené vody.
2) Dochuťte solí a pepřem a ještě znovu promixujte. Dejte stranou.

3) V míse promíchejte osmahlé kuřecí maso, řapíkatý celer, šalotku, avokádo a 180 ml avokádového dresinku. Osolte podle chuti.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí salát s avokádem a sýrem feta na bagetce

Předkrm Velmi snadné Ostatní Saláty Něco lehkého Smažení Celer Magazín 2/2013
Průměrné hodnocení 4 (3)

Tip do kuchyně

 

Podávejte na opečených plátcích ciabatty, ozdobené vejcem a sýrem feta.

Co budete potřebovat

2 kuřecí prsa
2 řepíky celeru
1 velká šalotka
1 avokádo
sůl
pepř
4 plátky ciabatty
vejce
sýr fetta
Na avokádový dresink:
2 avokáda
240 ml podmáslí
1 jarní cibulka
svazek hladkolisté petrželky
2 hrsti čerstvé máty
3 lžíce šťávy
sůl
pepř

Jak na to?

Pořádáte několikachodové menu? Zkuste si jako předkrm připravit lehký kuřecí salát s avokádem a feta sýrem podávaný na opečené bagetce.

Nejprve připravte dresink:
1) V robotu dohladka rozmixujte dužinu z obou avokád, podmáslí, jarní cibulku, petrželku, mátu, citronovou šťávu a 125 ml studené vody.
2) Dochuťte solí a pepřem a ještě znovu promixujte. Dejte stranou.

3) V míse promíchejte osmahlé kuřecí maso, řapíkatý celer, šalotku, avokádo a 180 ml avokádového dresinku. Osolte podle chuti.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Celerová polévka s tymiánem
Celerová polévka s tymiánem
Celerová polévka s tymiánem
Celerová polévka s tymiánem
Celerový salát se sýrem
Celerový salát se sýrem
Celerový salát se sýrem
Celerový salát se sýrem
Celerová kaše
Celerová kaše
Celerová kaše
Celerová kaše
Celerové lívance s kaší
Celerové lívance s kaší
Celerové lívance s kaší
Celerové lívance s kaší

Inspirujte se podobnými recepty