×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí roláda plněná tapenádou z černých oliv a sýrem 

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Kuřecí roláda plněná tapenádou z černých oliv a sýrem 

Co budete potřebovat

Tapenáda:
250 g černých oliv bez pecky
3 ančovičky
2 menší stroužky česneku
1–2 sušená rajčata v oleji (bez oleje)
2 lžíce citronové šťávy
mletý pepř
Rolády:
4 kuřecí prsní řízky
sůl
tapenáda
2 lžíce kaparů
150 g sýra Camembert, na tenké plátky
olivový olej na smažení
Bylinkový kuskus:
0,75 l vody
170 g kuskusu
1 lžíce olivového oleje
sůl
hrst nasekané hladkolisté petrželky
½ hrsti nasekané bazalky

Jak na to?

Ingredience na tapenádu rozmixujte do hladka. Řízky podélně rozkrojte, ale nedořízněte špičkou nože až ke kraji. Získáte tak dvojnásobně velké tenčí pláty masa. Osolte, potřete tapenádou, posypejte kapary, plátky sýru a pevně stočte do rolády. Omotejte potravinářským provázkem, povrch osolte a zprudka osmažte. Vložte na 20 minut dopéct do trouby vyhřáté na 180 °C.

Vodu přiveďte k varu. V misce promíchejte kuskus, olej a sůl. Přelijte vodou a nechte pod pokličkou pět minut odstát. Nakonec odklopte, vmíchejte bylinky a podávejte s kuřecí roládou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí roláda plněná tapenádou z černých oliv a sýrem 

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

Tapenáda:
250 g černých oliv bez pecky
3 ančovičky
2 menší stroužky česneku
1–2 sušená rajčata v oleji (bez oleje)
2 lžíce citronové šťávy
mletý pepř
Rolády:
4 kuřecí prsní řízky
sůl
tapenáda
2 lžíce kaparů
150 g sýra Camembert, na tenké plátky
olivový olej na smažení
Bylinkový kuskus:
0,75 l vody
170 g kuskusu
1 lžíce olivového oleje
sůl
hrst nasekané hladkolisté petrželky
½ hrsti nasekané bazalky

Jak na to?

Ingredience na tapenádu rozmixujte do hladka. Řízky podélně rozkrojte, ale nedořízněte špičkou nože až ke kraji. Získáte tak dvojnásobně velké tenčí pláty masa. Osolte, potřete tapenádou, posypejte kapary, plátky sýru a pevně stočte do rolády. Omotejte potravinářským provázkem, povrch osolte a zprudka osmažte. Vložte na 20 minut dopéct do trouby vyhřáté na 180 °C.

Vodu přiveďte k varu. V misce promíchejte kuskus, olej a sůl. Přelijte vodou a nechte pod pokličkou pět minut odstát. Nakonec odklopte, vmíchejte bylinky a podávejte s kuřecí roládou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty