Kuřecí prsa zapečená s ementálem
Ingredience
4–6 | kuřecích prsních řízků |
200 g | ementálu – Ementál |
švýcarský 45% | |
125 ml | majonézy |
125 ml | zakysané smetany |
75 g | strouhaného parmazánu |
sůl a čerstvě mletý pepř | |
1 | stroužek česneku, prolisovaný |
rýže nebo pečivo k podávání |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 190 °C. Maso vložte do pekáčku a pokryjte ho plátky sýra. V míse smíchejte majonézu, zakysanou smetanu, ⅔ parmazánu, sůl, pepř a česnek. Směsí zalijte kuře a posypte zbývajícím parmazánem. Pečte asi hodinu, aby bylo maso měkké a sýrová směs bublala. Jezte s rýží nebo pečivem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY