×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Kuřecí prsa plněná jablky

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Musaka na víně
Musaka na víně
Musaka na víně
Musaka na víně
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy...
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové...
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce

Kuřecí prsa plněná jablky

Co budete potřebovat

1 střední oloupané jablko AQ, nadrobno nakrájené
20 g sušených brusinek
50 g nastrouhaného čedaru
15 g strouhanky
2 vykostěná kuřecí prsa
sůl, pepř BASIC
20 g másla
1 lžička škrobu
hrstka nasekané petrželky
vařené brambory jako příloha

Jak na to?

Smíchejte jablko, brusinky, sýr a strouhanku a odložte stranou. Kuřecí prsa podélně rozřízněte, abyste získali 4 plátky masa a rozklepejte je dotenka. Osolte je a opepřete.
Jablečnou směs rozdělte na plátky, zarolujte a zajistěte párátky. V hlubší pánvi rozehřejte máslo a opečte maso ze všech stran. Podlijte zlehka vodou, zakryjte poklicí a duste zhruba 20 minut doměkka.
Maso vyndejte a nechte v teple. Škrob smíchejte s 1 lžící vody a vlijte do pánve. Chvilku povařte, dokud šťáva nezhoustne.
Maso dejte na talíře, přelijte šťávou a ozdobte petrželkou. Podávejte s bramborami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí prsa plněná jablky

Hlavní chod Snadné Magazín 9/2015
(0)

Co budete potřebovat

1 střední oloupané jablko AQ, nadrobno nakrájené
20 g sušených brusinek
50 g nastrouhaného čedaru
15 g strouhanky
2 vykostěná kuřecí prsa
sůl, pepř BASIC
20 g másla
1 lžička škrobu
hrstka nasekané petrželky
vařené brambory jako příloha

Jak na to?

Smíchejte jablko, brusinky, sýr a strouhanku a odložte stranou. Kuřecí prsa podélně rozřízněte, abyste získali 4 plátky masa a rozklepejte je dotenka. Osolte je a opepřete.
Jablečnou směs rozdělte na plátky, zarolujte a zajistěte párátky. V hlubší pánvi rozehřejte máslo a opečte maso ze všech stran. Podlijte zlehka vodou, zakryjte poklicí a duste zhruba 20 minut doměkka.
Maso vyndejte a nechte v teple. Škrob smíchejte s 1 lžící vody a vlijte do pánve. Chvilku povařte, dokud šťáva nezhoustne.
Maso dejte na talíře, přelijte šťávou a ozdobte petrželkou. Podávejte s bramborami.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Musaka na víně
Musaka na víně
Musaka na víně
Musaka na víně
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Jehněčí špízy suvlaki
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce
Kuře v ořechové omáčce

Inspirujte se podobnými recepty