×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí prsa plněná jablky

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Kuřecí prsa plněná jablky

Co budete potřebovat

1 střední oloupané jablko AQ, nadrobno nakrájené
20 g sušených brusinek
50 g nastrouhaného čedaru
15 g strouhanky
2 vykostěná kuřecí prsa
sůl, pepř BASIC
20 g másla
1 lžička škrobu
hrstka nasekané petrželky
vařené brambory jako příloha

Jak na to?

Smíchejte jablko, brusinky, sýr a strouhanku a odložte stranou. Kuřecí prsa podélně rozřízněte, abyste získali 4 plátky masa a rozklepejte je dotenka. Osolte je a opepřete.
Jablečnou směs rozdělte na plátky, zarolujte a zajistěte párátky. V hlubší pánvi rozehřejte máslo a opečte maso ze všech stran. Podlijte zlehka vodou, zakryjte poklicí a duste zhruba 20 minut doměkka.
Maso vyndejte a nechte v teple. Škrob smíchejte s 1 lžící vody a vlijte do pánve. Chvilku povařte, dokud šťáva nezhoustne.
Maso dejte na talíře, přelijte šťávou a ozdobte petrželkou. Podávejte s bramborami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí prsa plněná jablky

Hlavní chod Snadné Magazín 9/2015
(0)

Co budete potřebovat

1 střední oloupané jablko AQ, nadrobno nakrájené
20 g sušených brusinek
50 g nastrouhaného čedaru
15 g strouhanky
2 vykostěná kuřecí prsa
sůl, pepř BASIC
20 g másla
1 lžička škrobu
hrstka nasekané petrželky
vařené brambory jako příloha

Jak na to?

Smíchejte jablko, brusinky, sýr a strouhanku a odložte stranou. Kuřecí prsa podélně rozřízněte, abyste získali 4 plátky masa a rozklepejte je dotenka. Osolte je a opepřete.
Jablečnou směs rozdělte na plátky, zarolujte a zajistěte párátky. V hlubší pánvi rozehřejte máslo a opečte maso ze všech stran. Podlijte zlehka vodou, zakryjte poklicí a duste zhruba 20 minut doměkka.
Maso vyndejte a nechte v teple. Škrob smíchejte s 1 lžící vody a vlijte do pánve. Chvilku povařte, dokud šťáva nezhoustne.
Maso dejte na talíře, přelijte šťávou a ozdobte petrželkou. Podávejte s bramborami.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty