×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí prsa plněná jablky

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Kuřecí prsa plněná jablky

Co budete potřebovat

1 střední oloupané jablko AQ, nadrobno nakrájené
20 g sušených brusinek
50 g nastrouhaného čedaru
15 g strouhanky
2 vykostěná kuřecí prsa
sůl, pepř BASIC
20 g másla
1 lžička škrobu
hrstka nasekané petrželky
vařené brambory jako příloha

Jak na to?

Smíchejte jablko, brusinky, sýr a strouhanku a odložte stranou. Kuřecí prsa podélně rozřízněte, abyste získali 4 plátky masa a rozklepejte je dotenka. Osolte je a opepřete.
Jablečnou směs rozdělte na plátky, zarolujte a zajistěte párátky. V hlubší pánvi rozehřejte máslo a opečte maso ze všech stran. Podlijte zlehka vodou, zakryjte poklicí a duste zhruba 20 minut doměkka.
Maso vyndejte a nechte v teple. Škrob smíchejte s 1 lžící vody a vlijte do pánve. Chvilku povařte, dokud šťáva nezhoustne.
Maso dejte na talíře, přelijte šťávou a ozdobte petrželkou. Podávejte s bramborami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí prsa plněná jablky

Hlavní chod Snadné Magazín 9/2015
(0)

Co budete potřebovat

1 střední oloupané jablko AQ, nadrobno nakrájené
20 g sušených brusinek
50 g nastrouhaného čedaru
15 g strouhanky
2 vykostěná kuřecí prsa
sůl, pepř BASIC
20 g másla
1 lžička škrobu
hrstka nasekané petrželky
vařené brambory jako příloha

Jak na to?

Smíchejte jablko, brusinky, sýr a strouhanku a odložte stranou. Kuřecí prsa podélně rozřízněte, abyste získali 4 plátky masa a rozklepejte je dotenka. Osolte je a opepřete.
Jablečnou směs rozdělte na plátky, zarolujte a zajistěte párátky. V hlubší pánvi rozehřejte máslo a opečte maso ze všech stran. Podlijte zlehka vodou, zakryjte poklicí a duste zhruba 20 minut doměkka.
Maso vyndejte a nechte v teple. Škrob smíchejte s 1 lžící vody a vlijte do pánve. Chvilku povařte, dokud šťáva nezhoustne.
Maso dejte na talíře, přelijte šťávou a ozdobte petrželkou. Podávejte s bramborami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty