×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Kuřecí prsa plněná jablky

Další recepty a články

Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké...
Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Tábornický guláš v kotlíku
Tábornický guláš v...
Tábornický guláš v kotlíku
Tábornický guláš v kotlíku

Kuřecí prsa plněná jablky

Co budete potřebovat

1 střední oloupané jablko AQ, nadrobno nakrájené
20 g sušených brusinek
50 g nastrouhaného čedaru
15 g strouhanky
2 vykostěná kuřecí prsa
sůl, pepř BASIC
20 g másla
1 lžička škrobu
hrstka nasekané petrželky
vařené brambory jako příloha

Jak na to?

Smíchejte jablko, brusinky, sýr a strouhanku a odložte stranou. Kuřecí prsa podélně rozřízněte, abyste získali 4 plátky masa a rozklepejte je dotenka. Osolte je a opepřete.
Jablečnou směs rozdělte na plátky, zarolujte a zajistěte párátky. V hlubší pánvi rozehřejte máslo a opečte maso ze všech stran. Podlijte zlehka vodou, zakryjte poklicí a duste zhruba 20 minut doměkka.
Maso vyndejte a nechte v teple. Škrob smíchejte s 1 lžící vody a vlijte do pánve. Chvilku povařte, dokud šťáva nezhoustne.
Maso dejte na talíře, přelijte šťávou a ozdobte petrželkou. Podávejte s bramborami.

Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí prsa plněná jablky

Hlavní chod Snadné Magazín 9/2015
(0)

Co budete potřebovat

1 střední oloupané jablko AQ, nadrobno nakrájené
20 g sušených brusinek
50 g nastrouhaného čedaru
15 g strouhanky
2 vykostěná kuřecí prsa
sůl, pepř BASIC
20 g másla
1 lžička škrobu
hrstka nasekané petrželky
vařené brambory jako příloha

Jak na to?

Smíchejte jablko, brusinky, sýr a strouhanku a odložte stranou. Kuřecí prsa podélně rozřízněte, abyste získali 4 plátky masa a rozklepejte je dotenka. Osolte je a opepřete.
Jablečnou směs rozdělte na plátky, zarolujte a zajistěte párátky. V hlubší pánvi rozehřejte máslo a opečte maso ze všech stran. Podlijte zlehka vodou, zakryjte poklicí a duste zhruba 20 minut doměkka.
Maso vyndejte a nechte v teple. Škrob smíchejte s 1 lžící vody a vlijte do pánve. Chvilku povařte, dokud šťáva nezhoustne.
Maso dejte na talíře, přelijte šťávou a ozdobte petrželkou. Podávejte s bramborami.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Tábornický guláš v kotlíku
Tábornický guláš v kotlíku
Tábornický guláš v kotlíku
Tábornický guláš v kotlíku

Inspirujte se podobnými recepty