×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí přírodní řízky na másle

Další recepty a články

Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za...
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za pár minut
Hrachová polévka
Hrachová polévka
Hrachová polévka
Hrachová polévka

Kuřecí přírodní řízky na másle

Co budete potřebovat

800 g kuřecích prsních řízků
sůl a čerstvě mletý pepř
olivový olej
50 g másla
Na bramboráčky
500 g moučných brambor, oloupaných a omytých
1 vejce
2 stroužky česneku, prolisované
3 lžíce hladké mouky
1 lžíce lístků čerstvé majoránky
sůl
2 lžíce sádla nebo rostlinného oleje na smažení

Jak na to?

Brambory nastrouhejte a smíchejte s vejcem, česnekem, moukou a majoránkou. Těsto podle chuti osolte. Bramboráčky smažte na sádle či oleji a odkládejte na papírové utěrky do trouby, aby nevystydly.
Mezitím si připravte maso. Kuřecí řízky odblaňte a vyklepejte do tenkých plátků. Ty osolte a opepřete. Na oleji pomalu opékejte a postupně přidávejte máslo. Maso podávejte na bramboráčku přelité máslovou šťávou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí přírodní řízky na másle

Hlavní chod Snadné Majoránka Magazín 3/2015
Průměrné hodnocení 3 (34)

Co budete potřebovat

800 g kuřecích prsních řízků
sůl a čerstvě mletý pepř
olivový olej
50 g másla
Na bramboráčky
500 g moučných brambor, oloupaných a omytých
1 vejce
2 stroužky česneku, prolisované
3 lžíce hladké mouky
1 lžíce lístků čerstvé majoránky
sůl
2 lžíce sádla nebo rostlinného oleje na smažení

Jak na to?

Brambory nastrouhejte a smíchejte s vejcem, česnekem, moukou a majoránkou. Těsto podle chuti osolte. Bramboráčky smažte na sádle či oleji a odkládejte na papírové utěrky do trouby, aby nevystydly.
Mezitím si připravte maso. Kuřecí řízky odblaňte a vyklepejte do tenkých plátků. Ty osolte a opepřete. Na oleji pomalu opékejte a postupně přidávejte máslo. Maso podávejte na bramboráčku přelité máslovou šťávou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za pár minut
Hrachová polévka
Hrachová polévka
Hrachová polévka
Hrachová polévka

Inspirujte se podobnými recepty