Kuřecí přírodní řízky na másle
Ingredience
800 g | kuřecích prsních řízků |
sůl a čerstvě mletý pepř | |
olivový olej | |
50 g | másla |
Na bramboráčky | |
---|---|
500 g | moučných brambor, oloupaných a omytých |
1 | vejce |
2 | stroužky česneku, prolisované |
3 | lžíce hladké mouky |
1 | lžíce lístků čerstvé majoránky |
sůl | |
2 | lžíce sádla nebo rostlinného oleje na smažení |
Postup přípravy
Brambory nastrouhejte a smíchejte s vejcem, česnekem, moukou a majoránkou. Těsto podle chuti osolte. Bramboráčky smažte na sádle či oleji a odkládejte na papírové utěrky do trouby, aby nevystydly.
Mezitím si připravte maso. Kuřecí řízky odblaňte a vyklepejte do tenkých plátků. Ty osolte a opepřete. Na oleji pomalu opékejte a postupně přidávejte máslo. Maso podávejte na bramboráčku přelité máslovou šťávou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY