1
Kuřecí křídla dobře omyjte, osušte a pak je osolte a opepřete.
2
V hrnci smíchejte ingredience na marinádu (džus, marmeládu, javorový sirup, dijonskou hořčici a nasekaný rozmarýn). Zahřívejte 2 minuty na slabém plameni. Pak jej zvyšte na střední a nechte probublávat asi 15 minut, aby marináda zhoustla.
3
Křídla naložte do marinády a nechte je minimálně 1 hodinu marinovat.
4
Mezitím si připravte dip smícháním uvedených surovin.
5
Maso grilujte pozvolna, v průběhu potírejte marinádou.
6
Podávejte s kousky bagety a zázvorovým dipem.
1
Kuřecí křídla dobře omyjte, osušte a pak je osolte a opepřete.
2
V hrnci smíchejte ingredience na marinádu (džus, marmeládu, javorový sirup, dijonskou hořčici a nasekaný rozmarýn). Zahřívejte 2 minuty na slabém plameni. Pak jej zvyšte na střední a nechte probublávat asi 15 minut, aby marináda zhoustla.
3
Křídla naložte do marinády a nechte je minimálně 1 hodinu marinovat.
4
Mezitím si připravte dip smícháním uvedených surovin.
5
Maso grilujte pozvolna, v průběhu potírejte marinádou.
6
Podávejte s kousky bagety a zázvorovým dipem.