Kuře v hořčicovo - medové marinádě s broskvovým salátem
Ingredience
250 g | hrubozrnné hořčice |
80 g | medu |
1 | lžíce bílého vinného octa |
2 | stroužky česneku |
sůl, pepř | |
600 g | kuřecích prsou bez kosti |
2 | lžíce olivového oleje |
1 | lžička bílého vinného octa |
500 g | broskví |
300 g | salátové okurky |
25 g | šalotky |
1 | hrst čerstvé bazalky |
Postup přípravy
1. Smíchejte hořčici s medem, bílým vinným octem a prolisovaným česnekem. Osolte a opepřete a ⅓ uschovejte na přípravu dresinku.
2. Kuřecí prsa osolte a opepřete, potřete hořčičnou směsí a grilujte pod poklicí 6 minut z každé strany.
3. Do zbylé hořčičné směsi přimíchejte 2 lžíce olivového oleje a lžičku bílého vinného octa.
4. Broskve pokrájejte na půlměsíčky, salátovou okurku a šalotku na tenké půlměsíčky. Smíchejte s bazalkou a servírujte spolu s grilovaným kuřetem.
TIP : užijte si letní chuť broskví
Vitaminu C a A – zdroj vitamínu C a A , přispívají k normální funkci imunitního systému.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY