Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuře v hořčicovo - medové marinádě s broskvovým salátem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Kuře v hořčicovo - medové marinádě s broskvovým salátem

Co budete potřebovat

250 g hrubozrnné hořčice
80 g medu
1 lžíce bílého vinného octa
2 stroužky česneku
sůl, pepř
600 g kuřecích prsou bez kosti
2 lžíce olivového oleje
1 lžička bílého vinného octa
500 g broskví
300 g salátové okurky
25 g šalotky
1 hrst čerstvé bazalky

Jak na to?

1. Smíchejte hořčici s medem, bílým vinným octem a prolisovaným česnekem. Osolte a opepřete a ⅓ uschovejte na přípravu dresinku.
2. Kuřecí prsa osolte a opepřete, potřete hořčičnou směsí a grilujte pod poklicí 6 minut z každé strany.
3. Do zbylé hořčičné směsi přimíchejte 2 lžíce olivového oleje a lžičku bílého vinného octa.
4. Broskve pokrájejte na půlměsíčky, salátovou okurku a šalotku na tenké půlměsíčky. Smíchejte s bazalkou a servírujte spolu s grilovaným kuřetem.

TIP : užijte si letní chuť broskví
Vitaminu C a A – zdroj vitamínu C a A , přispívají k normální funkci imunitního systému.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuře v hořčicovo - medové marinádě s broskvovým salátem

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

250 g hrubozrnné hořčice
80 g medu
1 lžíce bílého vinného octa
2 stroužky česneku
sůl, pepř
600 g kuřecích prsou bez kosti
2 lžíce olivového oleje
1 lžička bílého vinného octa
500 g broskví
300 g salátové okurky
25 g šalotky
1 hrst čerstvé bazalky

Jak na to?

1. Smíchejte hořčici s medem, bílým vinným octem a prolisovaným česnekem. Osolte a opepřete a ⅓ uschovejte na přípravu dresinku.
2. Kuřecí prsa osolte a opepřete, potřete hořčičnou směsí a grilujte pod poklicí 6 minut z každé strany.
3. Do zbylé hořčičné směsi přimíchejte 2 lžíce olivového oleje a lžičku bílého vinného octa.
4. Broskve pokrájejte na půlměsíčky, salátovou okurku a šalotku na tenké půlměsíčky. Smíchejte s bazalkou a servírujte spolu s grilovaným kuřetem.

TIP : užijte si letní chuť broskví
Vitaminu C a A – zdroj vitamínu C a A , přispívají k normální funkci imunitního systému.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty