Kuře s mandlovokoriandrovou rýží
Ingredience
150 ml | bílého jogurtu |
1 | lžíce červené kari pasty |
2 | kuřecí prsa |
máslo | |
1 | cibule |
150 g | pestrobarevné rýže |
350 ml | kuřecího vývaru |
1 | lžíce mandlových plátků |
1 | červená chilli paprička |
svazek koriandru |
Postup přípravy
Jogurt smíchejte s kari pastou a do směsi naložte kuřecí prsa. Nechte 15 minut marinovat. Kousek másla nechte rozpustit v pánvi, poté přidejte cibuli a po 5 minutách rovněž rýži a vývar. Přiveďte k varu, poté přiklopte a nechte probublávat, dokud rýže neabsorbuje veškerou tekutinu a zároveň nezměkne. Kuřecí prsa doměkka ogrilujte, do rýže vmíchejte mandle, chilli papričku a koriandr a podávejte společně s masem nakrájeným na plátky.
Tip - Kuřecí maso můžete do ochuceného jogurtu naložit i den předem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY