×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Krůtí quesadillas

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Krůtí quesadillas

Co budete potřebovat

1 červená cibule
olivový olej
250 g krůtího prsa
1 červená paprika
sůl, pepř
hrst sterilizované kukuřice
100 g mozzarelly
50 g čedaru
hrst petrželky
4 pšeničné tortily

Jak na to?

Nejprve si připravte teplou směs do tortil. Na pánvi rozpalte olivový olej, přidejte na plátky nasekanou červenou cibuli a nechte zesklovatět. Poté přidejte osolené a opepřené krůtí prso nakrájené na malé kousky a orestujte ze všech stran. Do pánve přidejte červenou papriku nakrájenou na proužky a také lehce ogrilujte.

Připravte si tortily. Rozprostřete je na pracovní plochu, doprostřed dejte směs s masem, posypte kukuřicí, přidejte mozzarellu natrhanou na kousky a plátky čedaru, posypte nasekanou petrželkou a přehněte na půl. Každou tortilu opečte na grilovací pánvi. Podávejte nakrájené na půlky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krůtí quesadillas

Hlavní chod Velmi snadné Mexická Maso Tip týdne , Petržel kadeřavá
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

1 červená cibule
olivový olej
250 g krůtího prsa
1 červená paprika
sůl, pepř
hrst sterilizované kukuřice
100 g mozzarelly
50 g čedaru
hrst petrželky
4 pšeničné tortily

Jak na to?

Nejprve si připravte teplou směs do tortil. Na pánvi rozpalte olivový olej, přidejte na plátky nasekanou červenou cibuli a nechte zesklovatět. Poté přidejte osolené a opepřené krůtí prso nakrájené na malé kousky a orestujte ze všech stran. Do pánve přidejte červenou papriku nakrájenou na proužky a také lehce ogrilujte.

Připravte si tortily. Rozprostřete je na pracovní plochu, doprostřed dejte směs s masem, posypte kukuřicí, přidejte mozzarellu natrhanou na kousky a plátky čedaru, posypte nasekanou petrželkou a přehněte na půl. Každou tortilu opečte na grilovací pánvi. Podávejte nakrájené na půlky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty