Krůtí prsa s medovou mrkví
Ingredience
600 g | krůtích prsou |
sůl, pepř | |
4 | snítky tymiánu |
4 | lžíce olivového oleje |
450 ml | vody |
300 g | kuskusu |
5 g | kurkumy |
100 g | rukoly |
30 g | jarní cibulky |
300 g | červené papriky |
300 g | čerstvých rajčat |
50 g | másla |
80 g | cibule |
1 | lžička mleté sladké papriky |
1 | stroužek česneku |
100 ml | smetany |
100 g | mrkve |
100 g | másla |
1 | lžíce medu |
¼ | citronu |
Postup přípravy
1. Maso osolte, opepřete a posypte tymiánem. Opečte dozlatova a dejte péct na 180 °C 10 minut.
2. Kuskus osolte, přidejte kurkumu, zalijte vroucí vodou a přiklopte. Přidejte rukolu a jarní cibulku.
3. Papriky a rajčata upečte dohněda. Nechte vypotit a oloupejte.
4. Na másle orestujte cibuli a sladkou papriku. Přidejte rajčata, papriky, chvíli povařte a rozmixujte. Dochuťte solí a pepřem, česnekem a vmíchejte smetanu.
5. Špalíčky mrkve orestujte na másle. Osolte, opepřete, přidejte med a citronovou šťávu.
6. Maso naporcujte a servírujte s kuskusem, mrkví a omáčkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY