Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Krůtí prsa s medovou mrkví

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Krůtí prsa s medovou mrkví

Co budete potřebovat

600 g krůtích prsou
sůl, pepř
4 snítky tymiánu
4 lžíce olivového oleje
450 ml vody
300 g kuskusu
5 g kurkumy
100 g rukoly
30 g jarní cibulky
300 g červené papriky
300 g čerstvých rajčat
50 g másla
80 g cibule
1 lžička mleté sladké papriky
1 stroužek česneku
100 ml smetany
100 g mrkve
100 g másla
1 lžíce medu
¼ citronu

Jak na to?

1. Maso osolte, opepřete a posypte tymiánem. Opečte dozlatova a dejte péct na 180 °C 10 minut.

2. Kuskus osolte, přidejte kurkumu, zalijte vroucí vodou a přiklopte. Přidejte rukolu a jarní cibulku.

3. Papriky a rajčata upečte dohněda. Nechte vypotit a oloupejte.

4. Na másle orestujte cibuli a sladkou papriku. Přidejte rajčata, papriky, chvíli povařte a rozmixujte. Dochuťte solí a pepřem, česnekem a vmíchejte smetanu.

5. Špalíčky mrkve orestujte na másle. Osolte, opepřete, přidejte med a citronovou šťávu.

6. Maso naporcujte a servírujte s kuskusem, mrkví a omáčkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krůtí prsa s medovou mrkví

Hlavní chod Velmi snadné Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

600 g krůtích prsou
sůl, pepř
4 snítky tymiánu
4 lžíce olivového oleje
450 ml vody
300 g kuskusu
5 g kurkumy
100 g rukoly
30 g jarní cibulky
300 g červené papriky
300 g čerstvých rajčat
50 g másla
80 g cibule
1 lžička mleté sladké papriky
1 stroužek česneku
100 ml smetany
100 g mrkve
100 g másla
1 lžíce medu
¼ citronu

Jak na to?

1. Maso osolte, opepřete a posypte tymiánem. Opečte dozlatova a dejte péct na 180 °C 10 minut.

2. Kuskus osolte, přidejte kurkumu, zalijte vroucí vodou a přiklopte. Přidejte rukolu a jarní cibulku.

3. Papriky a rajčata upečte dohněda. Nechte vypotit a oloupejte.

4. Na másle orestujte cibuli a sladkou papriku. Přidejte rajčata, papriky, chvíli povařte a rozmixujte. Dochuťte solí a pepřem, česnekem a vmíchejte smetanu.

5. Špalíčky mrkve orestujte na másle. Osolte, opepřete, přidejte med a citronovou šťávu.

6. Maso naporcujte a servírujte s kuskusem, mrkví a omáčkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty