×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Krkovice s thajskou omáčkou Jaew

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Krkovice s thajskou omáčkou Jaew

Co budete potřebovat

4 plátky vepřové krkovice
NA MARINÁDU
2 lžíce hnědého cukru
2 lžíce ústřicové omáčky
2 lžíce rybí omáčky
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce limetkové šťávy
2 lžíce whisky (nemusí být)
NA OMÁČKU JAEW
1 šalotka, nakrájená najemno
hrst čerstvého koriandru, nasekaného
5 lžic rybí omáčky
šťáva z 1 limetky
2 lžíce hnědého cukru
1 lžíce chilli vloček

Jak na to?

Suroviny na marinádu dobře prošlehejte, až se cukr rozpustí. Marinádou přelijte maso a dejte ho na 2–6 hodin do lednice. Stejně připravte omáčku: všechny suroviny smíchejte a nechte uležet.
Maso vyndejte z marinády, nechte ho okapat. Grilujte ho doměkka 30 minut, pravidelně potírejte marinádou a otáčejte. Hotové maso nechte 10 minut odležet, nakrájejte a podávejte s omáčkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krkovice s thajskou omáčkou Jaew

Hlavní chod Velmi snadné Dipy, zálivky a marinády Grilování Grilování Chilli paprička Magazín 7-8/2016 Počet porcí: 4
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

4 plátky vepřové krkovice
NA MARINÁDU
2 lžíce hnědého cukru
2 lžíce ústřicové omáčky
2 lžíce rybí omáčky
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce limetkové šťávy
2 lžíce whisky (nemusí být)
NA OMÁČKU JAEW
1 šalotka, nakrájená najemno
hrst čerstvého koriandru, nasekaného
5 lžic rybí omáčky
šťáva z 1 limetky
2 lžíce hnědého cukru
1 lžíce chilli vloček

Jak na to?

Suroviny na marinádu dobře prošlehejte, až se cukr rozpustí. Marinádou přelijte maso a dejte ho na 2–6 hodin do lednice. Stejně připravte omáčku: všechny suroviny smíchejte a nechte uležet.
Maso vyndejte z marinády, nechte ho okapat. Grilujte ho doměkka 30 minut, pravidelně potírejte marinádou a otáčejte. Hotové maso nechte 10 minut odležet, nakrájejte a podávejte s omáčkou.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019