
Krkovice s ciderovou marinádou

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Grilování
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Cibule šalotka 1 ks
- Cider 500 ml
- Chilli paprička jalapeňo 1 plž
- Vinný bílý ocet 2 plž
- Kečup 50 g
- Rajský protlak 2 plž
- Cukr hnědý 1 plž
- Vepřová krkovice na plátky 4 ks
- Sůl
- Pepř
- Cibule šalotka 1 ks
- Cider 500 ml
- Chilli paprička jalapeňo 1 plž
- Vinný bílý ocet 2 plž
- Kečup 50 g
- Rajský protlak 2 plž
- Cukr hnědý 1 plž
- Vepřová krkovice na plátky 4 ks
- Sůl
- Pepř
Příprava
- 1V rendlíku přiveďte k varu cider se šalotkou a papričkou. Na středním plamenu redukujte 15–20 minut. Pak přidejte kečup, ocet, pyré a cukr, osolte a opepřete. Nechte přejít varem a sundejte z plamene. Marinádu nechte trochu vychladnout, přelijte maso a nechte ho alespoň 30 minut naložené. Před grilováním nechte z masa okapat přebytečnou marinádu a grilujte zhruba 30 minut doměkka, pravidelně obracejte a potírejte zbylou marinádou.
- 1V rendlíku přiveďte k varu cider se šalotkou a papričkou. Na středním plamenu redukujte 15–20 minut. Pak přidejte kečup, ocet, pyré a cukr, osolte a opepřete. Nechte přejít varem a sundejte z plamene. Marinádu nechte trochu vychladnout, přelijte maso a nechte ho alespoň 30 minut naložené. Před grilováním nechte z masa okapat přebytečnou marinádu a grilujte zhruba 30 minut doměkka, pravidelně obracejte a potírejte zbylou marinádou.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.