Krevetové satay s domácí kari omáčkou
Ingredience
1 | lžíce semínek koriandru |
1 | lžíce třtinového cukru |
1 | lžička drceného kmínu |
1 | lžička kurkumy |
1 | lžička soli |
1 | menší cibule |
4 | stroužky česneku |
1 | citron |
4cm | kousek zázvoru |
150 ml | slunečnicového oleje |
500 g | loupaných krevet |
1 | hrst koriandru |
Postup přípravy
1. V pánvi opražte nasucho koriandr, cukr, kmín, kurkumu a sůl.
2. V mixéru rozmixujte cibuli, česnek, citronovou kůru a zázvor na jemnou pastu.
3. V pánvi rozehřejte olej a 20 minut restujte pastu s opraženým kořením.
4. Promíchejte s krevetami a marinujte minimálně 2 hodiny.
5. Krevety napíchejte na špejle předem namočené do vody. Grilujte na roštu 2–3 minuty z každé strany. Podávejte posypané čerstvým koriandrem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY