Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Krevetové satay s domácí kari omáčkou

Další recepty a články

Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Čínské nudle se zeleninou a...
Čínské nudle se...
Čínské nudle se zeleninou a...
Čínské nudle se zeleninou a...
Čínské nudle se zázvorem,...
Čínské nudle se...
Čínské nudle se zázvorem,...
Čínské nudle se zázvorem,...
Zelené karí se seitanem
Zelené karí se...
Zelené karí se seitanem
Zelené karí se seitanem

Krevetové satay s domácí kari omáčkou

Co budete potřebovat

1 lžíce semínek koriandru
1 lžíce třtinového cukru
1 lžička drceného kmínu
1 lžička kurkumy
1 lžička soli
1 menší cibule
4 stroužky česneku
1 citron
4cm kousek zázvoru
150 ml slunečnicového oleje
500 g loupaných krevet
1 hrst koriandru

Jak na to?

1. V pánvi opražte nasucho koriandr, cukr, kmín, kurkumu a sůl.
2. V mixéru rozmixujte cibuli, česnek, citronovou kůru a zázvor na jemnou pastu.
3. V pánvi rozehřejte olej a 20 minut restujte pastu s opraženým kořením.
4. Promíchejte s krevetami a marinujte minimálně 2 hodiny.
5. Krevety napíchejte na špejle předem namočené do vody. Grilujte na roštu 2–3 minuty z každé strany. Podávejte posypané čerstvým koriandrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krevetové satay s domácí kari omáčkou

Hlavní chod Velmi snadné Asijská Chuťovky Párty Bezlepkové Bez laktózy Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

1 lžíce semínek koriandru
1 lžíce třtinového cukru
1 lžička drceného kmínu
1 lžička kurkumy
1 lžička soli
1 menší cibule
4 stroužky česneku
1 citron
4cm kousek zázvoru
150 ml slunečnicového oleje
500 g loupaných krevet
1 hrst koriandru

Jak na to?

1. V pánvi opražte nasucho koriandr, cukr, kmín, kurkumu a sůl.
2. V mixéru rozmixujte cibuli, česnek, citronovou kůru a zázvor na jemnou pastu.
3. V pánvi rozehřejte olej a 20 minut restujte pastu s opraženým kořením.
4. Promíchejte s krevetami a marinujte minimálně 2 hodiny.
5. Krevety napíchejte na špejle předem namočené do vody. Grilujte na roštu 2–3 minuty z každé strany. Podávejte posypané čerstvým koriandrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Čínské nudle se zeleninou a...
Čínské nudle se zeleninou a...
Čínské nudle se zeleninou a...
Čínské nudle se zeleninou a...
Čínské nudle se zázvorem,...
Čínské nudle se zázvorem,...
Čínské nudle se zázvorem,...
Čínské nudle se zázvorem,...
Zelené karí se seitanem
Zelené karí se seitanem
Zelené karí se seitanem
Zelené karí se seitanem

Inspirujte se podobnými recepty