Krémové špagety s pečeným květákem
Ingredience
1 | květák (asi 900 g), rozdělený na růžičky |
16 | šalvějových lístku |
1 | chilli paprička, nasekaná najemno |
1 | lžíce olivového oleje AQ |
400 g | špaget AQ |
sůl + sůl s 12 bylinkami ABio na dochucení | |
160 ml | zakysané smetany AQ |
60 ml | čerstvé citronové šťávy |
jemně strouhaný parmazán |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 200 °C. Květák, šalvěj, chilli a olej promíchejte na plechu vyloženém pečicím papírem. Pečte patnáct až sedmnáct minut pěkně dozlatova. Mezitím uvařte špagety ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Slijte vodu a horké špagety promíchejte s květákem a smetanou smíchanou s citronovou šťávou. Posypte parmazánem a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY