Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 květák (asi 900 g), rozdělený na růžičky
16 šalvějových lístku
1 chilli paprička, nasekaná najemno
1 lžíce olivového oleje AQ
400 g špaget AQ
sůl + sůl s 12 bylinkami ABio na dochucení
160 ml zakysané smetany AQ
60 ml čerstvé citronové šťávy
jemně strouhaný parmazán

Postup přípravy

Troubu předehřejte na 200 °C. Květák, šalvěj, chilli a olej promíchejte na plechu vyloženém pečicím papírem. Pečte patnáct až sedmnáct minut pěkně dozlatova. Mezitím uvařte špagety ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Slijte vodu a horké špagety promíchejte s květákem a smetanou smíchanou s citronovou šťávou. Posypte parmazánem a podávejte.

Pomohl vám recept?
44hodnocení4

Další videorecepty