×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Krémové špagety s pečeným květákem

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Krémové špagety s pečeným květákem

Co budete potřebovat

1 květák (asi 900 g), rozdělený na růžičky
16 šalvějových lístku
1 chilli paprička, nasekaná najemno
1 lžíce olivového oleje AQ
400 g špaget AQ
sůl + sůl s 12 bylinkami ABio na dochucení
160 ml zakysané smetany AQ
60 ml čerstvé citronové šťávy
jemně strouhaný parmazán

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Květák, šalvěj, chilli a olej promíchejte na plechu vyloženém pečicím papírem. Pečte patnáct až sedmnáct minut pěkně dozlatova. Mezitím uvařte špagety ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Slijte vodu a horké špagety promíchejte s květákem a smetanou smíchanou s citronovou šťávou. Posypte parmazánem a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krémové špagety s pečeným květákem

Velmi snadné Italská Vegetariánské Pečení Květák , Chilli paprička Magazín 1/2012
Průměrné hodnocení 4 (26)

Co budete potřebovat

1 květák (asi 900 g), rozdělený na růžičky
16 šalvějových lístku
1 chilli paprička, nasekaná najemno
1 lžíce olivového oleje AQ
400 g špaget AQ
sůl + sůl s 12 bylinkami ABio na dochucení
160 ml zakysané smetany AQ
60 ml čerstvé citronové šťávy
jemně strouhaný parmazán

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Květák, šalvěj, chilli a olej promíchejte na plechu vyloženém pečicím papírem. Pečte patnáct až sedmnáct minut pěkně dozlatova. Mezitím uvařte špagety ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu tak, aby byly al dente neboli na skus. Slijte vodu a horké špagety promíchejte s květákem a smetanou smíchanou s citronovou šťávou. Posypte parmazánem a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Inspirujte se podobnými recepty