
Krémová polévka s trojhránky
Ingredience
2 | lžíce olivového oleje |
500 g | kuřecích stehenních řízků |
100 g | slaniny |
1 | pórek |
1 | stroužek česneku |
½ | hrsti lístků čerstvého rozmarýnu |
1 | litr kuřecího vývaru |
2 | lžíce kukuřičné mouky |
100 g | mražené zeleninové směsi |
2 | lžíce sterilovaných červených fazolí |
sůl, pepř | |
150 ml | smetany na vaření (12 %) |
1 | hrst hladkolisté petrželky |
Postup přípravy
1. Ve středním hrnci opečte na oleji kuřecí maso pokrájené na nudličky. Vyjměte a vsypte slaninu na kostičky, bílou část pórku na nudličky, rozmělněný česnek a nasekaný rozmarýn. Restujte 5 minut a poté vraťte maso.
2. V míse rozmíchejte ¼ hrnku kuřecího vývaru s kukuřičnou moukou, zbylý vývar vlijte do hrnce. Přiveďte k varu, přilijte směs s kukuřičnou moukou, promíchejte a na mírném ohni povařte 5 minut. Vsypte zeleninu, fazole a vařte další 3 minuty, osolte a opepřete. Zjemněte smetanou.
3. Podávejte se sýrovými trojhránky, posypané sekanou petrželkou.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
1hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod