Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Krémová polévka s trojhránky

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Krémová polévka s trojhránky

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
500 g kuřecích stehenních řízků
100 g slaniny
1 pórek
1 stroužek česneku
½ hrsti lístků čerstvého rozmarýnu
1 litr kuřecího vývaru
2 lžíce kukuřičné mouky
100 g mražené zeleninové směsi
2 lžíce sterilovaných červených fazolí
sůl, pepř
150 ml smetany na vaření (12 %)
1 hrst hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Ve středním hrnci opečte na oleji kuřecí maso pokrájené na nudličky. Vyjměte a vsypte slaninu na kostičky, bílou část pórku na nudličky, rozmělněný česnek a nasekaný rozmarýn. Restujte 5 minut a poté vraťte maso.
2. V míse rozmíchejte ¼ hrnku kuřecího vývaru s kukuřičnou moukou, zbylý vývar vlijte do hrnce. Přiveďte k varu, přilijte směs s kukuřičnou moukou, promíchejte a na mírném ohni povařte 5 minut. Vsypte zeleninu, fazole a vařte další 3 minuty, osolte a opepřete. Zjemněte smetanou.
3. Podávejte se sýrovými trojhránky, posypané sekanou petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krémová polévka s trojhránky

Polévka Velmi snadné Polévky Něco lehkého Videorecept Magazín 1/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (1)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
500 g kuřecích stehenních řízků
100 g slaniny
1 pórek
1 stroužek česneku
½ hrsti lístků čerstvého rozmarýnu
1 litr kuřecího vývaru
2 lžíce kukuřičné mouky
100 g mražené zeleninové směsi
2 lžíce sterilovaných červených fazolí
sůl, pepř
150 ml smetany na vaření (12 %)
1 hrst hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Ve středním hrnci opečte na oleji kuřecí maso pokrájené na nudličky. Vyjměte a vsypte slaninu na kostičky, bílou část pórku na nudličky, rozmělněný česnek a nasekaný rozmarýn. Restujte 5 minut a poté vraťte maso.
2. V míse rozmíchejte ¼ hrnku kuřecího vývaru s kukuřičnou moukou, zbylý vývar vlijte do hrnce. Přiveďte k varu, přilijte směs s kukuřičnou moukou, promíchejte a na mírném ohni povařte 5 minut. Vsypte zeleninu, fazole a vařte další 3 minuty, osolte a opepřete. Zjemněte smetanou.
3. Podávejte se sýrovými trojhránky, posypané sekanou petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty