Krémová polévka s trojhránky
Ingredience
2 | lžíce olivového oleje |
500 g | kuřecích stehenních řízků |
100 g | slaniny |
1 | pórek |
1 | stroužek česneku |
½ | hrsti lístků čerstvého rozmarýnu |
1 | litr kuřecího vývaru |
2 | lžíce kukuřičné mouky |
100 g | mražené zeleninové směsi |
2 | lžíce sterilovaných červených fazolí |
sůl, pepř | |
150 ml | smetany na vaření (12 %) |
1 | hrst hladkolisté petrželky |
Postup přípravy
1. Ve středním hrnci opečte na oleji kuřecí maso pokrájené na nudličky. Vyjměte a vsypte slaninu na kostičky, bílou část pórku na nudličky, rozmělněný česnek a nasekaný rozmarýn. Restujte 5 minut a poté vraťte maso.
2. V míse rozmíchejte ¼ hrnku kuřecího vývaru s kukuřičnou moukou, zbylý vývar vlijte do hrnce. Přiveďte k varu, přilijte směs s kukuřičnou moukou, promíchejte a na mírném ohni povařte 5 minut. Vsypte zeleninu, fazole a vařte další 3 minuty, osolte a opepřete. Zjemněte smetanou.
3. Podávejte se sýrovými trojhránky, posypané sekanou petrželkou.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY