Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Králíčci na špejli

Další recepty a články

Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze...
Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze staršího...
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z...
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky...
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky proti kašli
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto...
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto na závin

Králíčci na špejli

Co budete potřebovat

4 bílky
špetka soli
200 g moučkového cukru
černá potravinářská barva na zdobení

Jak na to?

Předehřejte troubu na 90°C a plech vyložte pečicím papírem.
Bílky vyšlehejte se špetkou soli do sněhu. Moučkový cukr přesejte, přidávejte ho po lžících při šlehání do sněhu, až bude lesklý a začne se táhnout.
Cukrářský sáček s hladkou trubičkou s otvorem o průměru 1 cm naplňte sněhem a na pečicí papír tvořte dvě ouška a pak trubičkou s větším otvorem o průměru 3 cm hlavičky.
Plech vložte do trouby a sušte, až pusinky ztuhnou tak, aby se snadno odlouply od papíru. Nechte vychladnout na tácu. Namalujte králíčkům očka a pusu, pak do nich zapíchněte špejle.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Králíčci na špejli

Snadné Magazín 3/2015
(0)

Co budete potřebovat

4 bílky
špetka soli
200 g moučkového cukru
černá potravinářská barva na zdobení

Jak na to?

Předehřejte troubu na 90°C a plech vyložte pečicím papírem.
Bílky vyšlehejte se špetkou soli do sněhu. Moučkový cukr přesejte, přidávejte ho po lžících při šlehání do sněhu, až bude lesklý a začne se táhnout.
Cukrářský sáček s hladkou trubičkou s otvorem o průměru 1 cm naplňte sněhem a na pečicí papír tvořte dvě ouška a pak trubičkou s větším otvorem o průměru 3 cm hlavičky.
Plech vložte do trouby a sušte, až pusinky ztuhnou tak, aby se snadno odlouply od papíru. Nechte vychladnout na tácu. Namalujte králíčkům očka a pusu, pak do nich zapíchněte špejle.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze staršího...
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky proti kašli
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto na závin

Inspirujte se podobnými recepty