×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Králíčci na špejli

Další recepty a články

Anýzovoskořicové kroketky
Anýzovoskořicové...
Anýzovoskořicové kroketky
Anýzovoskořicové kroketky
Banánové lívance s ovesnými...
Banánové lívance s...
Banánové lívance s ovesnými...
Banánové lívance s ovesnými...
Batátové brownie plné energie
Batátové brownie...
Batátové brownie plné energie
Batátové brownie plné energie
Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí

Králíčci na špejli

Co budete potřebovat

4 bílky
špetka soli
200 g moučkového cukru
černá potravinářská barva na zdobení

Jak na to?

Předehřejte troubu na 90°C a plech vyložte pečicím papírem.
Bílky vyšlehejte se špetkou soli do sněhu. Moučkový cukr přesejte, přidávejte ho po lžících při šlehání do sněhu, až bude lesklý a začne se táhnout.
Cukrářský sáček s hladkou trubičkou s otvorem o průměru 1 cm naplňte sněhem a na pečicí papír tvořte dvě ouška a pak trubičkou s větším otvorem o průměru 3 cm hlavičky.
Plech vložte do trouby a sušte, až pusinky ztuhnou tak, aby se snadno odlouply od papíru. Nechte vychladnout na tácu. Namalujte králíčkům očka a pusu, pak do nich zapíchněte špejle.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Králíčci na špejli

Snadné Magazín 3/2015
(0)

Co budete potřebovat

4 bílky
špetka soli
200 g moučkového cukru
černá potravinářská barva na zdobení

Jak na to?

Předehřejte troubu na 90°C a plech vyložte pečicím papírem.
Bílky vyšlehejte se špetkou soli do sněhu. Moučkový cukr přesejte, přidávejte ho po lžících při šlehání do sněhu, až bude lesklý a začne se táhnout.
Cukrářský sáček s hladkou trubičkou s otvorem o průměru 1 cm naplňte sněhem a na pečicí papír tvořte dvě ouška a pak trubičkou s větším otvorem o průměru 3 cm hlavičky.
Plech vložte do trouby a sušte, až pusinky ztuhnou tak, aby se snadno odlouply od papíru. Nechte vychladnout na tácu. Namalujte králíčkům očka a pusu, pak do nich zapíchněte špejle.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Anýzovoskořicové kroketky
Anýzovoskořicové kroketky
Anýzovoskořicové kroketky
Anýzovoskořicové kroketky
Banánové lívance s ovesnými...
Banánové lívance s ovesnými...
Banánové lívance s ovesnými...
Banánové lívance s ovesnými...
Batátové brownie plné energie
Batátové brownie plné energie
Batátové brownie plné energie
Batátové brownie plné energie
Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí
Boršč na zahřátí

Inspirujte se podobnými recepty